HomeCombinatiefuncties

Combinatiefuncties

Wij verzorgen al sinds de start van de Brede Regeling Combinatiefuncties het werkgeverschap en de invulling binnen vele gemeenten. Met ongeveer 250 mensen zorgen wij ervoor dat sport en bewegen een toegevoegde waarde is binnen het sociaal domein. Van Amsterdam en Haarlemmermeer tot aan Vijfheerenlanden en gemeentes in West-Friesland.

Neem contact op met Marina

Gebiedsgericht iedereen in beweging

Ons doel is om met de reeds bestaande sportinfrastructuur in uw gemeente, zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en uitdagingen aan te gaan op het vlak van vitaliteit, gezondheid en participatie. Dit doen we met sportstimuleringsprojecten, door bewegen en bewegingsonderwijs op school te verzorgen, de verenigingen te versterken, maar ook door in samenwerking met zorg- en welzijnsinstellingen en sportaanbieders aangepast aanbod te creëren voor kwetsbare groepen. Veelal putten wij hierbij uit reeds bestaande en erkende interventies of zelf ontwikkelde aanpakken met een bewezen effectiviteit. Afhankelijk van de grootte en de wensen van uw gemeente opereren wij gebiedsgericht en in zelfsturende teams.

Extra inkomsten

Dankzij onze kennis van landelijke subsidietrajecten zijn wij in staat om, daar waar mogelijk, naast de gemeentelijke opdracht extra inkomsten te generen om aanvullende projecten op te zetten binnen uw gemeente.

Lerend beleid

Team Sportservice streeft een lerend beleid na. Dat houdt in dat wij aan de hand van onze monitoring- en evaluatiemiddelen onze eigen prestatie in kaart brengen en in overleg met de gemeente kunnen bijsturen daar waar nodig. Nieuwe best cases worden via onze interne academy direct gedeeld met onze mensen. Op die manier kan iedere gemeente waar Team Sportservice de uitvoer doet zo snel mogelijk profiteren van opgedane praktijkervaring.

Uitvoer sportbeleid voor de gemeente Schagen

"Team Sportservice zit in Schagen in onze haarvaten en andersom zit Schagen in de haarvaten van de medewerkers van Team Sportservice."

Lees het interview met Ben Blonk
“Cijfers lieten zien dat er in Linquenda nog veel te winnen viel”

“Cijfers lieten zien dat er in Linquenda nog veel te winnen viel”

Jacintha ging er aan de slag als buurtsportcoach

Lees meer

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marina Jansen
Meer informatie?

Bel of mail Marina Jansen