HomeProducten & DienstenAdvies
  • Advies & Onderzoek

Advies

In bijna iedere gemeente is al veel geïnvesteerd in een fysieke en sociale sportinfrastructuur. Hoe zorg je nu voor een optimaal maatschappelijk rendement op dit gemeentelijk sportkapitaal?

Sport en bewegen echt te laten bijdragen in het sociaal domein begint bij goed beleid. Vanuit de sport de juiste verbindingen leggen met andere beleidsterreinen en maatschappelijke organisaties en in de uitvoer de juiste aanpakken en interventies kiezen.

Neem contact op met Sjoerd

Kennis- en praktijkervaring
Op al deze terreinen heeft Team Sportservice jarenlange ervaring. Provinciaal verzorgen wij al sinds onze oprichting in 1976 de kennisfunctie, waarbij wij kijken naar landelijke ontwikkelingen en hoe wij deze kennis lokaal kunnen verspreiden en toepassen. Andersom voeden wij met onze lokale knowhow weer de landelijke kennisontwikkeling. Dit kunnen wij doen omdat wij in bijna 20 gemeenten de lokale uitvoer van het sportbeleid voor onze rekening nemen. Door deze bijzondere combinatie tussen kennis- en praktijkervaring zijn wij in staat om iedere partij die de kracht van sport en bewegen wil benutten, te adviseren. Wij denken mee over welke stappen u daartoe het beste kunt nemen en welke aanpakken en interventies het beste in te zetten zijn.

Dus bent u op zoek naar concreet en praktisch inzetbaar advies waarbij, indien nodig, tijdens het traject al andere spelers worden betrokken? Dan helpen wij u graag!

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sjoerd van Tiel
Meer informatie?

Bel of mail Sjoerd van Tiel