HomeSectoren

Sectoren

Team Sportservice is er voor de sectoren overheid, zorg & welzijn, onderwijs en breedtesport. Want binnen deze sectoren kan de kracht van sport en bewegen maximaal worden benut. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in het onderwijs en wilt u uw leerlingen helpen met het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Of misschien bij een gemeente en wilt u sport meer integreren in het sociaal domein?

Van sportverenigingen en zorgorganisatie tot overheids- en onderwijsinstellingen. Wij helpen u graag. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Diensten voor

Breedtesport

Team Sportservice weet wat er speelt bij sportclubs, op de clubhuizen en de velden. Van juridische vraagstukken, tot aan het efficiënt besturen van de vereniging en het maximaal benutten van de accommodatie

Bekijk sector

Overheden

Uw beleid vertaald. Team Sportservice is praktijk- gericht met als basis jarenlange opgebouwde kennis van succesvolle aanpakken en interventies.

Bekijk sector

Onderwijs

Goed bewegingsonderwijs vormt de basis van een leven lang bewegen. Wij ondersteunen kinderopvang, basisscholen en voortgezet onderwijs om doelgericht en effectief te werken aan een actieve leefstijl.

Bekijk sector

Zorg & Welzijn

Bewegen geeft plezier, brengt mensen met elkaar in contact, zorgt voor een betere conditie en helpt mensen langer zelfredzaam te blijven. Daarom werken wij graag samen met organisaties in zorg & welzijn.

Bekijk sector