HomeNationale Beweegweek voor ouderen

Nationale Beweegweek voor ouderen

Van 27 t/m 31 mei 2024 organiseert het Ouderenfonds met OldStars de Nationale Beweegweek voor ouderen. Het doel? Samen een tikkie sterker worden! Tijdens de Nationale Beweegweek voor ouderen wil Team Sportservice laten zien dat het niet uitmaakt hoe je beweegt, als je maar beweegt! Iedere minuut die je beweegt doet iets met je gezondheid.

Aanbod Team Sportservice

Vanuit Team Sportservice hebben we per gemeente een aanbod voor senioren die meer willen bewegen, plezier willen maken en meer sociaal contact willen hebben. Hieronder vind je het aanbod van Team Sportservice per gemeente:

Aalsmeer
Amsterdam
Edam-Volendam
’t Gooi
Haarlemmermeer
Heemstede
Kennemerland
Krimpenerwaard
Lopik
Noordkop
Schiedam
Vijfheerenlanden
West-Friesland
Zaanstreek-Waterland
Zandvoort

Bekijk ook eens:

Valpreventie InBalans 
Doortrappen
Fittesten

Het verhaal van Ellis

Maak kennis met Ellis. Zij vertelt graag meer over de cursus InBalans, een valpreventie programma met focus op het verbeteren van balans, mobiliteit, conditie en zelfvertrouwen.

 

Het Ouderenfonds

Het Ouderenfonds organiseert activiteiten waar je nieuwe mensen leert kennen en leuke dingen onderneemt. Ga op stap met mensen uit uw buurt, word wegwijs op internet of maak eens kennis met een brei- of sportclub. Via deze link kun je al het aanbod vinden bij jou in de buurt!

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.