HomeActueelTeam Sportservice schort activiteiten met senioren (60+) tot nader order op

Team Sportservice schort activiteiten met senioren (60+) tot nader order op

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) besloten tot ingrijpendere maatregelen en adviezen met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Zo geven ze het advies activiteiten voor kwetsbare doelgroepen, zoals senioren, tot nader order op te schorten.

We vinden de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers erg belangrijk en daarom worden in ieder geval tot en met dinsdag 31 maart 2020 al onze activiteiten voor senioren (60+) afgelast.

Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is maken we dat zo snel mogelijk bekend via onze website en social media. Twijfelt u of een activiteit doorgaat? Neem dan contact met de Team Sportservice locatie in uw gemeente op. Bekijk hier een overzicht van al onze locaties.

Bent u een sportvereniging?

NOC*NSF adviseert haar leden om alle clubbijeenkomsten โ€“ waaronder sportwedstrijden โ€“ tot en met 31 maart af te gelasten. Team Sportservice raadt verenigingen aan dit advies te volgen. Houd de site van jouw sportbond in de gaten voor sportspecifieke informatie.

De richtlijnen van NOC*NSF:

– Advies om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart.
– NOC*NSF roept ondersteund door de Nederlandse sport op om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Het bestuur van een sportvereniging is zelf verantwoordelijk voor het nemen en communiceren van deze (aanvullende) maatregelen.

Alle informatie vanuit NOC*NSF aangaande dit onderwerp is te vinden op de website van NOC*NSF.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.