HomeActueelNomineer nu uw buurtsportcoach voor de Stimuleringsprijs 2018

Nomineer nu uw buurtsportcoach voor de Stimuleringsprijs 2018

Ook dit jaar wordt de verkiezing buurtsportcoach van het jaar weer georganiseerd. Nomineer nu uw buurtsportcoach

Kent u een buurtsportcoach of combinatiefunctionaris die een beloning verdient voor zijn werk? Ook dit jaar wordt de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris georganiseerd. U kunt tot maandag 29 oktober 17.00 uur uw buurtsportcoach aanmelden. Wie weet wint hij of zij uiteindelijk wel de landelijke verkiezing en daarmee o.a. 1500 euro opleidingsbudget.

Het thema dat dit jaar centraal staat is ‘Persoonlijke ontwikkeling, opleiding en vakmanschap’. Er wordt gezocht naar een buurtsportcoach die extra aandacht heeft besteed aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling in relatie tot een specifieke opdracht of de ontwikkeling van het vak in het algemeen.

Aanmelden buurtsportcoach

Een buurtsportcoach kan aangemeld worden door bijvoorbeeld een collega, leidinggevende of samenwerkingspartner die de online vragenlijst invult. Vul de vragenlijst vóór maandag 29 oktober 17.00 uur in.  Buurtsportcoaches kunnen zichzelf niet aanmelden. U kunt de vragenlijst slechts eenmaal invullen.

Beoordeling in vier regio’s

De verkiezing bestaat uit een regionale voorronde en vervolgens een landelijke stemming. De inzendingen voor de regionale verkiezing worden doorgestuurd naar de provinciale sportorganisaties in onderstaande regio’s.

• Noord: provinciale sportorganisaties van Groningen en Drenthe
• West: Team Sportservice in samenwerking met beroepsvereniging Wij Buurtsportcoaches
• Oost: provinciale sportorganisaties van Overijssel, Gelderland en Flevoland
• Zuid: provinciale sportorganisaties van Limburg, Noord-Brabant en Zeeland

In iedere regio kiest de onafhankelijke jury op basis van landelijke beoordelingscriteria een winnaar, die op 13 november bekend wordt gemaakt. Vervolgens kan iedereen tussen 29 november en 6 december stemmen op zijn of haar favoriete regionale winnaar.

Publieksprijs en uitreiking

De landelijke winnaar wordt tijdens de slotbijeenkomst op donderdag 6 december 2018 op Papendal in Arnhem bekend gemaakt. Naast eeuwige roem, krijgt de winnaar een mooi aandenken en een geldprijs van 1500 euro. Deze prijs kan de buurtsportcoach gebruiken om zichzelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door een cursus of opleiding te volgen.

NB: in deze tekst wordt gesproken over buurtsportcoaches. Combinatiefunctionarissen en functionarissen die onder een andere naam (vanuit de regeling Brede Impuls Combinatiefuncties) voldoen aan de criteria en het thema kunnen uiteraard ook worden genomineerd worden en meedingen naar de prijs!

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marina Jansen
Meer informatie?

Bel of mail Marina Jansen