HomeActueelOnline bijeenkomst Sportcampagneteam NL in Zuid-Holland

Online bijeenkomst Sportcampagneteam NL in Zuid-Holland

De gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 komen er met rasse schreden aan. Politieke partijen zijn nu bezig met de laatste punten en komma’s in hun verkiezingsprogramma’s. Vanaf januari komt het moment om politieke partijen lokaal de kracht van sport te laten ervaren. En dit kan op vele manieren, via een werkbezoek, evenement, debat of gewoon door simpelweg met hen in gesprek te gaan. Om jou te inspireren over de mogelijkheden is er een online bijeenkomst op 6 december.

Vanuit het Sportcampagneteam NL, een samenwerking van Team Sportservice, NOC*NSF, sportbonden, Vereniging Sport en Gemeenten, Sportkracht12 en met medewerking van het Kenniscentrum Sport en het Mulier Instituut, willen wij jou hierin graag ondersteunen. Met een toolkit, ondersteuning door provinciale coördinatoren en door het verspreiden van goede voorbeelden vanuit andere gemeenten.

Bijeenkomst 6 december

Ter inspiratie voor wat je in jouw gemeente zou kunnen doen willen wij jou uitnodigen voor een online bijeenkomst op maandagavond 6 december van 20:00 uur -21:15 uur, via Teams.

Het programma:

  • 20.00 – 20.05 uur: Welkom en toelichting op programma – Harry Akkermans,  Team Sportservice.
  • 20.05 – 20.30 uur: Waarom een sportcampagne (Frank Slooten, NOC*NSF). Tools voor een gesprek / sportdebat / werkbezoek / rondetafelgesprek.
  • 20.30 – 20.40 uur: Welke ondersteuning biedt Team Sportservice – door Harry Akkermans
  • 20.40 – 21.15 uur: Vragen
  • 21.15 uur: Einde

Aanmelden

Deze bijeenkomst is voor campagneteamleden, beleidsmedewerkers, maar ook voor sportliefhebbers die een rol van betekenis willen spelen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Meld je hier aan voor de online bijeenkomst op 6 december.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.