HomeActueelKom in beweging tijdens de Nationale Sportweek!

Kom in beweging tijdens de Nationale Sportweek!

Op zaterdag 15 september start de Nationale Sportweek 2018. Omdat de Nationale Sportweek dit jaar voor de 15e keer wordt georganiseerd, is deze editie langer, groter en leuker dan ooit! Landelijk zetten duizenden sportclubs, bonden en verenigingen hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk een nieuwe sport te proberen. Ook in gemeente de Ronde Venen, Lopik en Vianen wordt er van alles georganiseerd!

De Ronde Venen

De Nationale Sportweek in De Ronde Venen richt zich dit jaar op (jong) volwassenen. Deze doelgroep kan bij verschillende verenigingen terecht voor open lessen, trainingen of clinics. Zo kun je bijvoorbeeld kijken of Yin Yang Yoga iets voor je is, meedoen aan de opstapdag Suppen of een clinic Twirlen volgen. Ook kan je kennismaken met tennis, volleybal en basketbal. Bekijk onze agenda voor alle activiteiten!

Ook mensen met een mentale of fysieke beperking kunnen tijdens de Nationale Sportweek ontdekken welke sport bij hen past. In de gemeenten De Ronde Venen, Woerden en Stichtse Vecht kun je met behulp van de Uniek Sporten-strippenkaart gratis of tegen een kleine bijdrage tot en met 1 november 2018 kennismaken met 3 sportieve activiteiten. Of je nu 3x voor dezelfde sport kiest of 3 verschillende activiteiten uitprobeert, dat maakt niet uit. Benieuwd naar wat er allemaal te doen is? Lees hier verder.

Lopik

In Lopik vindt de aftrap van de Nationale Sportweek plaats tijdens het afzwemmen voor diploma A. Daarnaast gaan we tijdens de Nationale Sportweek weer van start met de sportinstuif of kun je meedoen met de 9 kernen fietstocht. Bekijk de volledige agenda hier!

Vianen

Het doel van de Nationale Sportweek is om zoveel mogelijk mensen te laten zien hoe leuk sport en bewegen is. In Vianen grijpen we dit moment aan voor de lancering van Blankensteijn Beweegt: een sportclub voor volwassenen. Iedere maandag en donderdag kunnen zij tussen 09.00 en 10.00 uur terecht bij Sportpark Blankensteijn (accommodaties VIKO/Omega) om onder begeleiding van een buurtsportcoach te werken aan hun conditie, kracht, evenwicht en lenigheid. Meer weten? Lees hier verder.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.