Sporten is voor iedereen!

Aanbod aangepast sporten De Ronde Venen, Woerden en Stichtse Vecht

HomeWelke sport past bij jou?

Welke sport past bij jou?

Tijdens de Nationale Sportweek 2018 is er ook veel aandacht voor sporten en sporters met een beperking. Vele sportaanbieders stellen hun activiteiten open voor mensen met een beperking. Het perfecte moment om te kijken welke sport bij jou past!

Uniek Sporten-strippenkaart

In de gemeenten Woerden, De Ronde Venen en Stichtse Vecht kun je met behulp van de Uniek Sporten-strippenkaart gratis of tegen een kleine bijdrage tot en met 1 november 2018 kennismaken met 3 sportieve activiteiten. Of je nu 3x voor dezelfde sport kiest of 3 verschillende activiteiten uitprobeert, dat maakt niet uit.

Print de strippenkaart uit en neem deze mee naar de activiteit, zodat de sportaanbieders hem kunnen invullen. Wil je ook nog kans maken op een leuke prijs? Stuur dan een foto van je ingevulde strippenkaart naar evanempel@teamsportservice.nl.

Aanbod aangepast sporten

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is bij jou in de buurt? Het volledige overzicht met daarop alle activiteiten kun je hier downloaden.

Meer weten over aangepast sporten in de provincie Utrecht?

In de provincie Utrecht hebben de gemeenten De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden op het gebied van aangepast sporten de handen ineen geslagen. In deze gemeenten kunnen mensen met een beperking terecht bij onze regioconsulenten aangepast sporten. Zij helpen je graag verder! Bijvoorbeeld met een sport- en beweegadvies. Inwoners van de gemeente De Ronde Venen kunnen contact opnemen met Elzemieke van Empel via evanempel@teamsportservice.nl. Woon je in Woerden of de Stichtse Vecht, neem dan contact op met Sandra van Wijhe – Faase via svanwijhe@teamsportservice.nl.

Uniek Sporten

Zelf op onderzoek uitgaan? Met behulp van de sportzoeker op www.unieksporten.nl of de app van Uniek Sporten vind je snel het geschikte sportaanbod bij jou in de buurt.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.