HomeActueelEr mag weer gesport worden

Er mag weer gesport worden

Ben jij een zorgprofessional die armoedeproblematiek tegenkomt zoals een (schuld)hulpverleners, sportbuurtwerker, een buurtsportcoach, maatschappelijk werker? Word dan intermediair voor het Volwassenenfonds en help mee ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen aan sport en cultuur!

Vandaag is het zover! Tot grote opluchting mogen de sportclubs, verenigingen en sportkantines vanaf vandaag weer na 3,5 maand haar deuren openen. Uiteraard met de nodige aanpassingen en met in achtneming van de anderhalve meter afstand. Alle binnen-en buitensporten kunnen dus weer actief beoefend worden. Ook de zogenaamde contactsporten, waar de anderhalve meter niet gehandhaafd hoeft te worden. Het organiseren van wedstrijden is dan ook weer mogelijk vanaf 1 juli (onder voorwaarden met publiek) Uiteraard blijft het belangrijk om zowel vóór als na het sporten de anderhalve meter afstand wél in acht te nemen ( vanaf 18 jaar)  en daarbij ook de hygiënevoorschriften van het RIVM goed op te volgen.

Uiteraard geldt nog steeds: blijf thuis bij klachten en laat u testen.

Benieuwd naar wat wij weer oppakken in de gemeenten waar wij actief zijn? De laatste informatie hierover is te vinden op onze lokale websites: http://jouw.teamsportservice.nl/.

Voor sportverenigingen geldt nog steeds dat zij gebruik kunnen maken van ondersteuning. Wij hebben de belangrijke tips voor u op een rij gezet.

Wij wensen iedereen weer veel sportplezier!

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.