HomeActueelSave the date: Sportbestuurdersontmoeting in Breukelen

Save the date: Sportbestuurdersontmoeting in Breukelen

Wilt u als bestuurslid eens in gesprek met andere bestuurders over onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van uw club? Vindt u het van belang om te werken aan de ontwikkeling van uw bestuur en uzelf als bestuurder? En wilt u zich laten inspireren door bestuurders uit andere takken van sport en andere gemeenten? Kom dan naar de sportbestuurdersontmoeting in op donderdag 24 mei in Breukelen. De ontmoeting vindt plaats in Theater 4 en 1 (Schepersweg 6A, 3621 JK, Breukelen). De ontmoeting wordt georganiseerd door NOC*NSF in samenwerking met Team Sportservice provincie Utrecht en lokale partners.

Voor deze ontmoeting worden de besturen van alle sportverenigingen uit de provincie Utrecht uitgenodigd. De ontmoeting wordt op een ludieke wijze geopend met een interactieve voorstelling, waarbij lachen, spiegelen en inspireren centraal staan. In het vervolg van de avond gaan we met elkaar en experts in gesprek aan de hand van verschillende thematafels. Denk hierbij aan inhoudelijke en operationele thema’s, maar ook bestuurlijke kracht, innovatie/vernieuwing en persoonlijke ontwikkeling.

Geef onderwerpen door

We willen de onderwerpen van deze avond graag aan laten sluiten bij de wensen en behoeften van u, als bestuurder van een sportvereniging. Heeft u onderwerpen waarover u graag in gesprek wilt gaan met andere bestuurders? Geef deze dan via email aan ons door: mpunt@teamsportservice.nl.

Samen is niet alleen

Om de eerste sportbestuurdersontmoeting in de provincie Utrecht een succes te maken, hebben wij ook uw hulp nodig. Spoor vooral omliggende verenigingen aan om samen naar de avond te komen!

De officiële uitnodiging met het complete programma ontvangt u binnenkort, maar noteer 24 mei vast in uw agenda. Vooraf aanmelden kan al wel, geef dit door aan Maarten Punt van Team Sportservice provincie Utrecht via mpunt@teamsportservice.nl of 030-209 99 99.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maarten Punt
Meer informatie?

Bel of mail Maarten Punt