HomeZomerboost

Zomerboost

Team Sportservice start met een zomerse promotiecampagne voor de sport: Zomerboost. Samen met onze sportverenigingen en -organisaties maken we het op de velden en accommodaties weer levendig tijdens de zomermaanden. Denk aan clinics, sportdagen, proeftrainingen en andere leuke activiteiten. Het aanbod zet de vereniging of sportorganisatie zelf op, wij zorgen voor de ondersteuning met onder andere webinars, communicatiemiddelen en een promotiecampagne.

Waarom in de zomer?

Zoals het er nu naar uitziet keren we in de zomermaanden steeds meer terug naar het oude normaal. Het perfecte moment voor veel Nederlanders om iets te doen aan de overtollige coronakilo’s en ons sociale leven weer uit te breiden. Daar staat tegenover dat veel Nederlanders nog wel van plan zijn om hun vakantie in eigen land te besteden. Als sportvereniging of -organisatie zijn de zomermaanden dus het perfecte moment om de club open te stellen.

Wat doet jij als sportaanbieder?

Als sportaanbieder bedenk je zelf het speciale zomeraanbod en zet dit ook op. Dit kan aanbod voor een bestaande doelgroep zijn, maar Zomerboost is ook een goede mogelijkheid om nieuw aanbod voor een nieuwe doelgroep uit te proberen. De Zomerboost-campagne loopt van 21 juni tot eind augustus. Binnen die tijd plaats jij je activiteiten op het platform van je regio: Noord-Holland Actief, Zuid-Holland Actief of Provincie Utrecht Actief.

Ondersteuning van Team Sportservice

Maar als sportaanbieder sta je er natuurlijk niet alleen voor. Wij ondersteunen je graag met webinars, die we gratis kunnen aanbieden vanuit de servicelijn van de lokale Sportakkoorden. We bieden communicatiemateriaal dat elke vereniging kan aanpassen om het eigen aanbod te promoten. Ook helpt jouw lokale verenigingsadviseur je wanneer je vragen hebt.

Webinars

Om je te ondersteunen bij het opzetten van Zomerboost-activiteiten organiseren we verschillende webinars:

OnderwerpDatumTijd
Welkom op de Club10 mei 202119.30-21.15 uur
Inspiratiesessie ledenwerving en -behoud11 mei 202119.30-21.00 uur
Kindgerichte activiteit12 mei 202119.30-21.00 uur
Taakie17 mei 202119.30-20.30 uur
Zomeravondcompetitie18 mei 202119.30-20.15 uur
OldStars19 mei 202119.30-20.45 uur
Gezondheid en een gezonder
aanbod op jouw vereniging
20 mei 202119.30-20.30 uur

Ga voor meer informatie en om je aan te melden voor de webinars naar deze pagina: Aanmelden Zomerboost webinars.

Zomerboost Toolkit

Om je te helpen bij het promoten van de Zomerboost-activiteiten hebben wij een toolkit voor je samengesteld. Je vindt de toolkit op deze speciale pagina.

Grootschalige promotiecampagne

Team Sportservice zet een grootschalige promotiecampagne voor sport en bewegen op. Iedere inwoner van een Zomerboost-gemeente weet zo dat er deze zomer gesport kan worden. Waar en wanneer.

Uitvoeringsbudget

In bepaalde gevallen is het mogelijk om uitvoeringsbudget aan te vragen, bijvoorbeeld via het lokale Sportakkoord. Als je naar de lokale ZomerBoost-pagina gaat kun je daar lezen of dat ook voor jouw gemeente geldt.

Klik hieronder op jouw gemeente om meer te lezen over de lokale kansen en spelregels:
Castricum
Den Helder
Haarlemmermeer
Heemskerk
Hollands Kroon
Schagen
Zandvoort

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.