HomeOver ons

Over ons

Het sportieve kapitaal beter benutten

Team Sportservice kent gemeente en gemeenschap, haar verenigingen, sportaccommodaties, velden en scholen. En de mensen die daar werken. Bij elkaar opgeteld is dit de basisinfrastructuur in de sport: het Sportkapitaal. Wij helpen hen met kennis, we adviseren, bieden concrete ondersteuning en oplossingen, zijn uitvoeringspartner en verbinder. Hierdoor worden accommodaties vaker en beter gebruikt, kunnen vakdocenten lichamelijke opvoeding meer betekenen en wordt de vereniging een échte ontmoetingsplek met aanbod voor veel verschillende mensen. Het resultaat: een gezonde, vitale en sociale samenleving. Waarin echt iedereen de kracht van sport en bewegen herkent en benut.

Bewegen is goed voor individu en samenleving

Iemand die beweegt voelt zich beter, zowel lichamelijk als geestelijk. Vaak is het al voldoende om te wandelen, te spelen of iedere dag gymnastiek te doen. Er zijn ook mensen die trainen voor een topprestatie, of met hun team voor het kampioenschap gaan. Maar voor velen zal het simpelweg het plezier en de voldoening zijn dat het beoefenen van jouw sport je oplevert. Sporten en bewegen is goed voor iedereen. En in veel gevallen doe je dat natuurlijk niet alleen. Je werkt aan je conditie en gezondheid samen met mensen uit je eigen omgeving. Buiten in de natuur, op school, de club, het buurthuis of op een pleintje in de wijk. Leuk, gezond en sociaal.

Directeur

Ellis van der Weerden

Bestuur

Dhr. A.H. van Drooge, voorzitter
Dhr. K. Tigelaar, vice-voorzitter
Mevr. E. van Dam, penningmeester
Mevr. M.L. Den Hartog, secretaris

Onze stichtingen

Wij voeren onze activiteiten per provincie uit door een eigen provinciale stichting. Zo is er een Stichting Sportservice Noord-Holland, Zuid-Holland en Provincie Utrecht. De activiteiten in Amsterdam worden uitgevoerd vanuit Stichting Sportservice Amsterdam en onze dienstverlening op het gebied van salaris- en personeelsadministratie vanuit Stichting Sportkader Nederland. In Stichting Sportservice Nederland is ons Servicecenter ondergebracht. De splitsing per stichting is zuiver financieel-juridisch; functioneel werken we als één organisatie: Team Sportservice. Al onze stichtingen zijn non-profit, wij hebben geen winstoogmerk.

Op de contactpagina vindt u de adressen van onze 3 provinciale kantoren. Ga voor ons beweegaanbod in uw gemeente naar het overzicht van onze frontoffices.