HomeEvenementenAVG-cursus Den Helder

AVG-cursus Den Helder

Datum: 30/05/2018 - 20/06/2018
Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie BV Noordkop (ingang sporthal)


Workshop 1 woensdag 30 mei 2018

Tijdens de eerste workshopavond nemen we de belangrijkste aspecten van de AVG door en wat dat betekent voor u. Daarnaast krijgt u uitleg over de AVG-tool, doorlopen we de eerste stappen van deze tool en stellen we mogelijke knelpunten vast.

Workshop 2 woensdag 20 juni 2018

In workshop 2 bespreken we de resultaten van de ingevulde AVG-tool, doorlopen we de laatste knelpunten en ontvangt u de AVG Verklaring van Stichting AVG Verenigingen.

Kosten

De kosten om deel te nemen bedragen € 65,- per vereniging excl BTW. Als uw sportbond een licentie heeft afgenomen bij Stichting AVG dan kunt u (wellicht middels een kleine bijdrage) toegang verkrijgen tot de online tool, die nodig is om aan de training deel te nemen. Als uw sportbond geen licentie heeft afgenomen kunt u toegang krijgen tot de tool via Team Sportservice voor een bedrag van € 25,-.

Inschrijven

Bent u een sportvereniging in de gemeente Den Helder? U kunt zich via het AVG-aanmeldformulier online inschrijven. Staat uw gemeente er (nog) niet tussen maar wilt u wel de cursus volgen? Schrijf u hier in.

Locatie: BV Noordkop (ingang sporthal)

Kaart wordt geladen...