HomeEffectief inzetten combinatiefuncties

Effectief inzetten combinatiefuncties

Wilt u ook het optimale uit de inzet van combinatiefunctionarissen halen? Team Sportservice is door haar opgedane expertise in tientallen gemeenten in staat uw eigen ‘sportieve kapitaal’ (zoals verenigingen, openbare ruimte en scholen) optimaal te versterken, verbinden én te ontsluiten. Hierdoor weten we hoe u de combinatiefuncties het beste kunt inzetten en wat voor kansen dat biedt voor uw gemeente.

Neem contact op met Marina

Ons doel is om met de reeds bestaande sportinfrastructuur -uw eigen sportkapitaal- zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en uitdagingen aan te gaan op het vlak van vitaliteit, gezondheid en participatie. Team Sportservice heeft de expertise om (boven)lokaal de juiste condities te scheppen voor een kansrijke samenwerking tussen alle betrokkenen van dit kapitaal (o.a. inwoners en organisaties). In ons advies- of ondersteuningstraject staat verbinding van belangen, om tot een gezamenlijke ambitie te komen, centraal. De gemeente bepaalt hierin zelf welke mate van regie zij wil hanteren. Aan de hand hiervan adviseert Team Sportservice een samenwerkingsstructuur met als ideale resultaat een gezonde, vitale en sociale samenleving voor al uw inwoners. Daar doen we het voor!

Inhoud van de dienst

Samen met u bepalen we de rol die als uw gemeente wil spelen. Tevens zorgen we ervoor dat de kwaliteiten van alle betrokkenen ingezet worden. Wij helpen hen met het bieden van kennis, advies, concrete ondersteuning én oplossingen. Daar waar gewenst zijn we uitvoeringspartner en verbinder.

Monitoring & Evaluatie

Team Sportservice streeft een lerend beleid na. Dat houdt in dat wij aan de hand van onze monitoring- en evaluatiemiddelen onze eigen prestatie in kaart brengen en in overleg met de gemeente kunnen bijsturen daar waar nodig.

Combinatiefuncties

Team Sportservice helpt u graag om maximaal de kracht van sport en bewegen te benutten

Bekijk wat wij voor kunnen doen
Team Sportservice brengt inwoners Vianen in beweging

Team Sportservice brengt inwoners Vianen in beweging

De buurtsportcoaches zijn er voor alle inwoners en verenigingen

Lees het interview met Vincent Snelders

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marina Jansen
Meer informatie?

Bel of mail Marina Jansen