HomeActueel17. Verduurzamen van de sportclub: je staat er niet alleen voor

17. Verduurzamen van de sportclub: je staat er niet alleen voor

Wanneer je als sportclub wil verduurzamen dan sta je er niet alleen voor. Er zijn namelijk diverse financierings- en ondersteuningsmogelijkheden, tools voor inzicht en energieadviseurs met kennis van de sportclub.

In aflevering 17 spreekt Lennart Booij met Bas Nieboer voorzitter van Tennisvereniging A.T.V. Broek in Waterland, Roland van de Lockant van NOC*NSF en projectleider SportNL Groen en Sander Verschuren, Co-Founder van de Green Leisure Group.

Ze hebben het over wat er allemaal valt onder verduurzamen, welke ondersteuning er is en hoe en waar je begint als club met groene ambities. Interessant voor sportverenigingen, maar zeker ook voor beleidsmakers van gemeenten.

De conclusie van het gesprek: voor elke club zijn er mogelijkheden dus start gewoon vandaag al. Er staat genoeg hulp voor klaar.

Luister je onze podcast vaker? Dan leren we je graag wat beter kennen! Door het invullen van deze vragenlijst help je ons de podcast nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen. 

Beluister nu podcast aflevering 17

 

Abonneer je op de podcast

Geen aflevering meer missen? Abonneer je dan op de Sport & Samenleving Podcast. Deze is beschikbaar via onderstaande podcast apps. Klik op de betreffende naam van de app:

Deze podcast is mede mogelijk gemaakt dankzij de provincie Noord-Holland.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.