HomeActueelWordt Tobias Wijnmaalen Buurtsportcoach van het jaar 2018?

Wordt Tobias Wijnmaalen Buurtsportcoach van het jaar 2018?

Tobias Wijnmalen winnaar regio West

De regionale winnaars van de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2018 zijn bekend. Tobias Wijnmaalen, buurtsportcoach in Wijk bij Duurstede, mag zich de nummer één in de regio West (Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland) noemen. Hij strijdt nu om de landelijke prijs die op 6 december wordt uitgereikt door Peter Heerschop tijdens de slotbijeenkomst Sport en Bewegen in de Buurt.

Waarom Tobias?

Tobias Wijnmaalen (Wijk bij Duurstede) is gekozen tot regionale winnaar in West, omdat hij zich in een moeilijke situatie bij Stichting Wijksport, zonder sportparkmanager, stichtingsbestuur en vertrekkende ambtenaar sport, uitstekend staande heeft gehouden en dit aangreep als kans. Hij heeft niet alleen zichzelf enorm ontwikkeld, maar ook bijgedragen aan de ontwikkeling van de organisatie en het netwerk. Door veel mensen te bevragen, goed te luisteren en door zijn enthousiaste persoonlijkheid heeft hij, met succes en volledig vraaggericht, zijn eigen functie en werkplan ingevuld.

Naast Tobias zijn Marlou Rikkert voor de regio Zuid, Wieneke Dekker voor Oost en in het noorden Wiebren Dijkstra gekozen als de regionale winnaars. Zij werden in de vier regio’s gekozen door een onafhankelijke regionale jury, op basis van landelijke beoordelingscriteria. In de regio West bestond de jury uit Team Sportservice samen met Wij Buurtsportcoaches, de beroepsvereniging voor alle sport- en beweegprofessionals die onder de Brede Regeling Combinatiefuncties vallen.

Stemmen via filmpjes

Van de vier buurtsportcoaches is een kort filmpje gemaakt die te zien is op www.sportindebuurt.nl/stemmen. Hier kan iedereen ook stemmen op zijn of haar favoriet. De buurtsportcoach met de meeste stemmen wint op 6 december de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2018. Naast veel eer, krijgt de winnaar een mooi aandenken en een geldprijs van 1500 euro. Deze prijs kan de buurtsportcoach gebruiken om zichzelf nog verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door een cursus of opleiding te volgen.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marina Jansen
Meer informatie?

Bel of mail Marina Jansen