HomeActueelVijfheerenlanden kiest voor Team Sportservice

Vijfheerenlanden kiest voor Team Sportservice

Vijfherenlanden kiest voor Team Sportservice

Vanaf 1 augustus 2021 voert Team Sportservice provincie Utrecht de sportstimuleringsdiensten in de hele gemeente Vijfheerenlanden uit. Het gaat hierbij onder andere om bewegingsonderwijs, buitenschoolse sportactiviteiten en de ondersteuning van sportverenigingen. Hiermee draagt Team Sportservice bij aan de ambitie van de gemeente Vijfheerenlanden voor een vitale samenleving.

Vitale samenleving

Team Sportservice is nu nog één van de drie aanbieders op het gebied van sportstimuleringsdiensten in Vijfheerenlanden. We willen een samenleving waarin inwoners meedoen, zich fit en vitaal voelen, voor zichzelf kunnen zorgen en zichzelf een leven lang ontwikkelen, zegt wethouder Tirtsa Kamstra. Hier is sport belangrijk bij. Wij denken dat wij met één aanbieder in plaats van drie deze ambities beter kunnen realiseren. Ook verwachten wij dat we de sportverenigingen op deze manier beter kunnen ondersteunen.

Aanbesteding sportstimuleringsdiensten

Om tot één aanbieder te kunnen komen, organiseerde de gemeente Vijfheerenlanden een aanbesteding. Team Sportservice provincie Utrecht kwam als winnaar uit de bus. Tot nu toe verzorgt Team Sportservice alleen de sportstimuleringsdiensten in Vianen. SamenDoen en Zederik in Beweging verzorgen nu nog de sportstimuleringsdiensten in respectievelijk Leerdam en Zederik. Door de nieuwe samenwerking met Team Sportservice komt er aan die samenwerking per 1 augustus aanstaande een einde.

Wij kijken er naar uit om met ons team van buurtsportcoaches in heel Vijfheerenlanden aan de slag te gaan. Samen met onze samenwerkingspartners gaan we er een succes van maken, aldus Patrick Hillhorst, regio coördinator Team Sportservice provincie Utrecht.

Vacatures vakleerkrachten

Per 1 augustus gaan we aan de slag in heel gemeente Vijfheerenlanden. Daarom zijn we nog op zoek naar enthousiaste vakleerkrachten. Ben jij die enthousiaste vakleerkracht lichamelijke opvoeding die kinderen op de basisschool een fantastische gymles geeft? Bekijk dan onze vacatures. Reageren kan t/m 31 juli a.s.

Vakleerkracht bewegingsonderwijs – Vianen – Team Sportservice

Vakleerkracht bewegingsonderwijs – Leerdam – Team Sportservice

Vakleerkracht bewegingsonderwijs – Zederik – Team Sportservice

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.