HomeActueelMaak een sportaanbieder toekomstbestendig met JOGG-TeamFit

Maak een sportaanbieder toekomstbestendig met JOGG-TeamFit

Sportaanbieders bestendiger maken voor de onzekere toekomst. Met die uitdaging hebben wij te dealen. Bij toekomstbestendige sportaanbieders wordt vaak gedacht aan bijvoorbeeld verduurzaming en vrijwilligers/leden werving. Naast deze belangrijke onderwerpen, maakt een gezondere sportomgeving de sportaanbieder ook toekomstbestendiger. Hieronder een aantal redenen:

  1. Een sportaanbieder voorziet in de behoefte van een groep, die ze nu mislopen. 77% van de bezoekers van een sportkantine vindt het namelijk belangrijk dat er gezondere alternatieven zijn voor de jeugd.
  2. Een sportaanbieder kan zich profileren ten opzichte van andere clubs. Ouders die een gezondere sportomgeving voor het kind belangrijk vinden, kiezen mogelijk eerder voor de gezondere club.
  3. Een gezondere kantine kan de omzet van de sportaanbieder juist laten toenemen. Dit komt door een kritische scan van het assortiment en het toevoegen van kansrijke gezondere producten.

Een JOGG-Teamfit coach begeleidt sportaanbieders kosteloos naar een gezondere sportomgeving. Ze kunnen aan de slag met de thema’s gezonder aanbod, een verantwoord alcoholbeleid of een rookvrij sportterrein. Geïnteresseerd in jouw gemeente? Kijk eens op www.jogg-teamfit.nl en/of klop aan bij de jogg-regisseur, uitvoerende sportorganisatie of verenigingsondersteuner.

Naast JOGG-Teamfit Sport is er nu ook JOGG-Teamfit Buurt. Hetzelfde kosteloze traject om buurtlocaties gezonder te maken. Kijk hiervoor op www.jogg-teamfit.nl/buurt

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.