HomeActueelTeam Sportservice Zuid-Holland maakt ruimte voor vluchtelingen uit Oekraïne

Team Sportservice Zuid-Holland maakt ruimte voor vluchtelingen uit Oekraïne

Team Sportservice Zuid-Holland verhuist op 26 april van Poeldijk naar een tijdelijke locatie in Patijnenburg in Naaldwijk. Het vertrek van de provinciale sportorganisatie is eerder dan gepland, zodat de locatie gebruikt kan worden om vluchtelingen uit Oekraïne voor langere duur op te vangen. Sinds 1982 was Team Sportservice Zuid-Holland gevestigd aan de Arckelweg 30 in Poeldijk.

“In de afgelopen veertig jaar hebben we hier met veel plezier gewerkt. Wij gaan in de zomer verhuizen naar een nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel en hebben in samenspraak met de gemeente Westland onze plannen naar voren gehaald. Wij zijn een stichting die maatschappelijke doelen nastreeft en we dragen hiermee graag ons steentje bij aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen”, aldus provinciaal manager Harry Akkermans.

De gemeente Westland bedankt Team Sportservice voor hun medewerking. De gemeente is zich bewust van de flexibiliteit en extra inzet die dit vraagt van Team Sportservice. Voor de ondersteuning  in het Westland voorziet de gemeente met de verhuizing geen gevolgen. Team Sportservice richt zich op de maatschappelijke inzet van sport en bewegen. En werkt daarvoor op provinciaal, regionaal en lokaal niveau samen met haar partners.

De blijvende samenwerking in de toekomst ziet de gemeente positief tegemoet.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Harry Akkermans
Meer informatie?

Bel of mail Harry Akkermans