HomeActueelTeam Sportservice presenteert nieuwe Raad van Toezicht

Team Sportservice presenteert nieuwe Raad van Toezicht

Team Sportservice mag vandaag met trots het nieuws bekend maken dat zij overgaat naar een Raad van Toezicht bestaande uit: voorzitter Eric van der Burg, vicevoorzitter Jacqueline Verbeek-Nijhof, Marjan Olfers, Hugo van der Poel en Wiljan Vloet.

Een waar dream team waarmee Team Sportservice haar missie verder kan gaan realiseren; namelijk de prachtige sportinfrastructuur die ons land rijk is optimaal te ondersteunen en ontsluiten voor een gezonde, vitale en sociale samenleving.

Professionaliseringsslag

Het bestuur van Team Sportservice heeft na een intensieve periode waarin een ingrijpende professionaliseringsslag is gerealiseerd, besloten om ook het bestuursmodel te evolueren. Gezien het professionele management en de gezonde bedrijfsvoering is de tijd rijp voor een overgang naar een Raad van Toezicht. Gezien de achterliggende periode en de zittingstermijnen van alle bestuursleden heeft het bestuur besloten om algeheel plaats te maken voor de nieuwe Raad van Toezicht. Marianne den Hartog, voormalig bestuurslid, zal een korte periode aanblijven om de overgang soepel te laten verlopen.

Ellis van der Weerden: “Ik ben vereerd met niet alleen de enorme belangstelling, maar met name de kwaliteitsaanmeldingen die we hebben ontvangen. Uit de gevoerde gesprekken is gebleken dat de stappen die we hebben ondernomen afgelopen jaren niet onopgemerkt zijn gebleven. Het heeft ervoor gezorgd dat we in de vorm van een Raad van Toezicht nu deze fantastische kennis, competenties en persoonlijkheden in huis krijgen waarmee Team Sportservice de volgende fase van haar ontwikkeling in kan gaan.”

Eric van der Burg: “Sport en welzijn gaat deze Raad van Toezicht aan het hart. Daarbij hebben we een groep mensen die elkaar prachtig aanvullen op het vlak van kennis en competenties. Deze ingrediënten geven ons enorm veel positieve energie om Team Sportservice te helpen in haar ontwikkeling en haar bijdrage aan een gezonde, vitale en sociale samenleving.”

De nieuwe leden

Eric van der Burg – Voorzitter
1e kamerlid en Oud Wethouder in Amsterdam met de portefeuille Ruimtelijke Ordening, Grondzaken, Zorg, Sport, Welzijn, Dienstverlening, Personeel & Organisatie en Luchthaven, tevens voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

Jacqueline Verbeek-Nijhof – Vicevoorzitter
Interim-Directeur TNO Smart Mobility & Logistics en Sustainable Mobility & Logistics, oud Gedeputeerde en 1e loco-Commissaris van de Koning in de provincie Utrecht.

Marjan Olfers
Hoogleraar sport en recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, directeur/eigenaar Verinorm BV, consultant en jurist.

Hugo van der Poel
Directeur-bestuurder Mulier-Instituut en toonaangevend expert op het gebied van (breedte)sport en sportbeleid.

Wiljan Vloet
Algemeen Directeur Stichting Roparun, brede ervaring in de verbindende samenwerking tussen politiek, overheid, onderheid en bedrijfsleven op het gebied van welzijn, zorg, participatie en sport.

De nieuwe RvT met v.l.n.r. Wiljan Vloet, Hugo van der Poel, Eric van der Burg, Jacqueline Verbeek-Nijhof, Marianne den Hartog en Ellis van der Weerden. Marjan Olfers ontbrak vanwege buitenlandse verplichtingen.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.