HomeActueelTeam Sportservice Krimpenerwaard komt eraan

Team Sportservice Krimpenerwaard komt eraan

Team Sportservice Krimpenerwaard is vanaf 1 juli 2018 een feit

Vanaf 1 juli 2018 is Team Sportservice Krimpenerwaard een feit. De buurtsportcoaches van Team Sportservice gaan in deze Zuid-Hollandse gemeente het lokale sportbeleid uitvoeren om er zo voor te zorgen dat ook zoveel mogelijk inwoners van de Krimpenerwaard de kracht van sport en bewegen kunnen ervaren.

Wat gaan we doen?

De buurtsportcoaches van Team Sportservice gaan met 3,5 fte aan mankracht in de gemeente aan de slag. Zo kunnen vanaf 1 juli inwoners, verenigingen en organisaties bij de buurtsportcoaches terecht voor vragen en ondersteuning op het gebied van sport en bewegen, worden bestaande en nieuwe evenementen benut om het sportaanbod en het plezier van bewegen nog zichtbaarder te maken en krijgt de jeugd speciale aandacht met activiteiten en projecten.
Ook gaan de buurtportcoaches sport en bewegen inzetten op het gebied van gezondheid, preventie en participatie door het leggen van nieuwe verbinden in het sociaal domein. Hierbij is het doel activiteiten te realiseren voor nieuwe (kwetsbare) groepen, zoals ouderen, minima, gehandicapten, mensen een afstand tot de arbeidsmarkt en nieuwkomers.
Dit alles is onmogelijk zonder gezonde verenigingen die dan ook hulp kunnen verwachten bij bijvoorbeeld het behouden en werven van vrijwilligers, leden en sponsors, ondersteuning bij wet- en regelgeving, verengingsmanagement en het realiseren van nieuw aanbod en de promotie van hun activiteiten.

Openstaande vacatures

Om dit te kunnen realiseren is Team Sportservice nog op zoek naar de allerbeste buurtsportcoaches uit de omgeving van de Krimpenerwaard! Klik hier voor de vacature. Reageren kan nog t/m 3 juni.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Harry Akkermans
Meer informatie?

Bel of mail Harry Akkermans