HomeActueelSportservice wordt Team Sportservice

Sportservice wordt Team Sportservice

Sportservice wordt Team Sportservice

Vanaf maandag 18 september gaat Sportservice in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en de provincie Utrecht verder onder de naam Team Sportservice.

De wereld en onze markt verandert. Het afgelopen jaar hebben wij achter de schermen hard gewerkt om te bepalen waar de toegevoegde waarde en kracht van Team Sportservice ligt bij de maatschappelijke inzet van sport en bewegen.  En hoe we onder andere gemeenten, het onderwijs, zorg- en welzijnsinstellingen en sportaanbieders kunnen ondersteunen met behalen van hun doelstellingen rondom sportstimulering, gezondheid en participatie.

Van kennis naar praktijk

Wat Team Sportservice uniek maakt is de combinatie van haar expertise in zowel kennis als praktijk. Enerzijds zetten wij onze kennis om in beleid. Maar de echte resultaten komen als beleid goed vertaald wordt in concrete plannen en acties. Hier ligt onze kracht en voor veel klanten voeren we dit vervolgens ook uit. Met deze praktijkervaring kunnen wij de kennis- en beleidsontwikkeling weer voeden waardoor er een optimale wisselwerking ontstaat.

Als team voor een hoger maatschappelijk rendement

Om ons nieuwe elan ook daadwerkelijk extern zichtbaar te maken, hebben wij besloten tot een subtiele naamswijziging en een update van onze huisstijl. “Met het resultaat willen we uitstralen dat we als een team, met frisse energie en oplossingsgerichtheid, en samen met onze klanten verder gaan werken aan een samenleving waarin iedereen van jong tot oud de kracht van sport en bewegen erkent en benut” aldus Ellis van der Weerden, directeur van Team Sportservice. “Centraal in onze aangescherpte werkwijze staat het verhogen van het maatschappelijk rendement op de reeds bestaande sportinfrastructuur dat ons land rijk is. Dit sportkapitaal wordt in veel gemeenten nog niet optimaal benut, maar heeft de potentie om echt iedereen van 0-100 de mogelijkheid te geven de kracht van sporten en bewegen te laten ervaren. En dat streven is wat Team Sportservice een echt team maakt.”

Meer over onze dienstverlening kunt u vinden op deze volledig nieuwe website.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.