HomeActueelSport NL Groen voor hulp aan sportverenigingen bij het verduurzamen

Sport NL Groen voor hulp aan sportverenigingen bij het verduurzamen

Samen met Sport NL Groen nodigen wij sportverenigingen graag uit voor de Sport NL Groen Webinar op 11 april van 19.30 tot 20.30 uur. Onderwerp van gesprek is de nieuwe online tool voor de verduurzaming van de sportsector. Deze webinar is speciaal voor sportverenigingen.

Wat is Sport NL Groen

Sport NL Groen is in samenwerking met NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten (VSG), Platform Ondernemende Sport (POS), Kenniscentrum Sport & Bewegen en CFP Green Buildings ontwikkeld om 28.000 sportaccommodaties te helpen verduurzamen.

Wat levert Sport NL Groen jouw club op?

Sport NL Groen tool geeft je direct inzicht in verduurzamingsmaatregelen, financiering, producten en subsidies. Je kan je clubnaam invoeren en ziet meteen beschikbare subsidies (landelijk én lokaal), leningen, welke maatregelen geschikt zijn voor jullie accommodatie en wat dit financieel voor jouw club betekent.

Gratis ondersteuning door een energie-coach

Sport NL Groen is gratis beschikbaar gesteld voor alle sportaccommodaties in Nederland. Extra hulp nodig bij verduurzamen? Dat kan dankzij een gratis energiecoach. De energiecoach doorloopt samen met jou het gehele proces.

Aanmelden voor het webinar

Graag nodigen wij je uit voor het webinar waarin we de tool presenteren, de mogelijkheden voor een gratis energiecoach uitleggen en al je vragen beantwoorden. Aanmelden kan door op de button Meld je aan voor onze gratis webinar te klikken.

Meld je aan voor onze gratis webinar

Wij zien je graag op maandag 11 april om 19.30 uur!

Bekijk hieronder alvast een video die de Sport NL Groen tool uitlegt in 1 minuut.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niels van Weert
Meer informatie?

Bel of mail Niels van Weert