HomeActueelProvinciale bijeenkomst aangepast sporten groot succes

Provinciale bijeenkomst aangepast sporten groot succes

aangepast sporten bijeenkomst provincie Utrecht

Met maar liefst 35 buurtsportcoaches en beweegcoaches aangepast sporten vond op 27 oktober de online provinciale bijeenkomst aangepast sporten plaats. Team Sportservice provincie Utrecht, Buurtsportcoach en Buurtsportcoach Amersfoort bundelden voor de tweede maal hun krachten, om de samenwerking op het gebied van Uniek Sporten in de provincie Utrecht te versterken.

Best practices aangepast sporten

Corona is van grote invloed op het bewegen van de doelgroep. Als ook de werkzaamheden van de buurtsportcoaches. Daarom werden er best practices gedeeld uit het werkveld. Buurtsportcoaches deelden onderling hun ervaring en deden daarmee weer nieuwe ideeën op.

Uniek sporten

Robin de Heij van Fonds Gehandicaptensport, presenteerde het nieuwe Uniek Sporten crowdfundingplatform, Op dit platform kunnen (potentiële) sport- en beweegaanbieders geld kunnen genereren voor nieuwe initiatieven. Tevens maakte Uniek sporten bekend dat er op korte termijn een provinciale pagina voor Uniek Sporten Utrecht wordt gelanceerd. Hiermee krijgen we beter inzicht in o.a. evenementen en activiteiten in de naastgelegen regio’s.

Communicatie Zorg & Sport

Vervolgens verzorgden Sanne Meerman (Team Sportservice provincie Utrecht) en Femke van Haeften (Sportloket MRC Doorn) beiden een presentatie over de onderwerpen Communicatie en Zorg & Sport. Praktische informatie en inspirerende voorbeelden waar de aanwezigen zelf lokaal en regionaal mee aan slag kunnen.

Het overgrote deel van de buurtsportcoaches gaf aan behoefte te hebben aan provinciale bijeenkomst als deze op frequentere basis. Uiteraard gaan we hiermee aan de slag. Met samenwerken, uitwisseling van kennis en expertise en gebruik maken van elkaars kwaliteiten kom je verder!

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.