HomeActueelOnline meeting: Een stap vooruit voor LHBTIQ

Online meeting: Een stap vooruit voor LHBTIQ

In opdracht van de Regenboogprovincie Noord-Holland organiseren we op 25 juni een online meeting voor beleidsmedewerkers van gemeenten met als thema: LHBTIQ* in de sport. Dit doen we samen met de John Blankenstein Foundation, KNVB, NOC*NSF en het Mulier Instituut. We hebben plek voor 40 deelnemers, meld u dus snel aan.

Wanneer: Donderdag 25 juni 2020
Tijd: 13.30 -15.00 uur
Voor wie: Beleidsmedewerkers gemeenten in Noord-Holland
Waar: Online. Voor aanvang van de meeting ontvangt u van ons een link.
Inhoud: Klik hier voor het complete programma.
Aanmelden: Ga hier naar het aanmeldformulier.

Waarom een meeting LHBTIQ en sport?

Afgelopen tijd is maar weer gebleken hoe belangrijk sportdeelname voor iedereen is. Wat hebben we het samen sporten gemist! Nu de sportverenigingen langzaamaan hun activiteiten weer oppakken, start ook de ontwikkeling en uitvoering van de lokale sportakkoorden weer door. Ieder sportakkoord zet in op een sportcultuur waarin iedereen mee kan doen en zichzelf mag zijn. Daarom is het nú tijd voor: een stap vooruit voor LHBTIQ.

Online meeting

Geen lang en saai webinar: we gaan interactief bezig! We ontmoeten elkaar online waar plenaire (live) presentaties over cijfers, inhoud en groepsgesprekken elkaar af wisselen. Natuurlijk is er ook ruimte om uw vragen te stellen. Na het plenaire gedeelte gaan we in twee groepen uit elkaar om ervaringen en informatie uit te wisselen én elkaar te inspireren. Daarvoor hoeft u alleen maar online te blijven, het omschakelen van plenair naar groepsindeling (en terug) wordt allemaal voor u geregeld.

We steken deze meeting in via de sport. Maar we zijn ons bewust dat binnen een gemeente het LHBTIQ-onderwerp vaak (terecht) verspreid is over verschillende beleidsterreinen. Schroom daarom niet om ook uw collega uit te nodigen. Na de meeting heeft u genoeg informatie opgedaan om samen te bepalen welke vervolgstappen in uw gemeente de beste zijn. Gezien de opzet van ons interactieve programma stellen we een maximaal aantal deelnemers van 40 in. Vol is vol, dus meld u snel aan!

*LHBTIQ: Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel, Transgender, Intersekse (zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtskenmerken) en Queer (iedereen die niet een specifieke seksuele of gender oriëntatie of voorkeur aanhangt).

 

 

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linda Schouten
Meer informatie?

Bel of mail Linda Schouten