HomeActueelNieuwe subsidieregeling Versterking Sport- en Beweegaanbod in de Openbare Ruimte

Nieuwe subsidieregeling Versterking Sport- en Beweegaanbod in de Openbare Ruimte

De inschrijving is geopend voor lokale uitvoerders in de provincie Utrecht ter bevordering van sport en bewegen in de openbare ruimte. Er kan een subsidie worden aangevraagd voor een bedrag tussen €1.000 en € 5.000 voor activiteiten die zijn gericht op het opzetten, stimuleren of realiseren van sport- en beweegaanbod. Deze subsidieregeling draagt ook bij aan de doelen en ambities uit het Provinciaal Sportakkoord Utrecht.

Nieuwe activiteiten in de openbare ruimte

De activiteiten waarvoor een aanvraag gedaan wordt leveren een bijdrage aan het sport- en beweegaanbod in de openbare ruimte, recreatiegebieden en/of buitensportlocaties. Denk bijvoorbeeld aan een sporttoestel, een nieuwe MTB-route met clinic of door een nieuwe sport- of beweegactiviteit op te zetten in het park. Het gaat om een nieuwe activiteit, die nog niet is gestart vóór 1 mei 2024.

Uitvoer door Team Sportservice provincie Utrecht

Deze subsidieaanvraag Versterking Sport- en Beweegaanbod in de Openbare Ruimte wordt door Team Sportservice uitgevoerd in opdracht van de provincie Utrecht. Bekijk voor alle voorwaarden, het aanvraagformulier en meer informatie de pagina Subsidieregeling provincie Utrecht.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tessa Brouwer
Meer informatie?

Bel of mail Tessa Brouwer