HomeActueelGratis webinar Juridische vraagstukken

Gratis webinar Juridische vraagstukken

Gratis webinars

De sportwereld begeeft zich in vreemde, onvoorspelbare tijd. Dit vraagt om een groot aanpassingsvermogen en andere kennis. Om jou én jouw sportorganisatie hierbij te ondersteunen bieden we donderdag 21 januari van 19.30 tot 21.00 uur de webinar Juridische vraagstukken aan. Deze staat onder leiding van Peter van der Aart.

Er zijn tal van redenen waarom je zitting kunt nemen in het bestuur van je sportvereniging, maar ‘ lekker bezig zijn met juridische vraagstukken’ is er zelden een. Toch is het onvermijdelijk dat een bestuurder geconfronteerd wordt met vragen met een juridisch karakter. Of dit nu de eigen statuten, aansprakelijkheid, privacywetgeving of een conflict binnen de club is, het is verstandig dat je als bestuurder beschikt over een zekere basiskennis voor de praktijk van alle dag.

Tijdens dit webinar:

  • Neemt sportjurist Peter van der Aart je mee door deze praktijk aan de hand van jouw vragen en voorbeelden uit zijn eigen ervaring als verenigingsbestuurder.
  • Krijg je tips & tricks waar je na afloop direct mee aan de slag kunt!

Aanmelden webinar

Het webinar Juridische vraagstukken vindt plaats op: Donderdag 21 januari van 19.30-21.00 uur. Aanmelden kan bij Hubert Habers.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hubert Habers
Meer informatie?

Bel of mail Hubert Habers