HomeActueelVan en met elkaar leren tijdens de Lerende Netwerken

Van en met elkaar leren tijdens de Lerende Netwerken

Van en met elkaar leren! Daar draait het om tijdens de lerende netwerken die Sport en Bewegen in de Buurt elk jaar organiseert.

In onze provincies (Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland) vinden ook Lerende Netwerken plaats en buurtsportcoaches/combinatiefunctionarissen, beleidsambtenaren, professionals in zorg, welzijn en onderwijs zijn welkom. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met Team Sportservice provincie Utrecht, Team Sportservice Noord-Holland en Team Sportservice Zuid-Holland. 

Data

  • Provincies Utrecht en Noord-Holland: donderdag 29 maart in Breukelen (Hotel Van der Valk)
  • Provincie Zuid-Holland: maandag 9 april in Den Haag (Sportcampus Zuiderpark)

Het programma begint om 09.00 uur en eindigt met een borrel rond 15.45 uur. Tijdens de bijeenkomsten kunt u workshops naar keuze volgen. Ook Team Sportservice verzorgt een workshop: ‘De toekomst van de sportvereniging’. In deze workshop kijken we naar de toekomst van de sportvereniging. Een belangrijk thema daarbij is het vinden van het evenwicht tussen het belang van de leden (perspectief van de vereniging) en het belang van de samenleving (perspectief van de buurtsportcoach). Hoe kunnen meer mensen onderdeel worden van het sociale netwerk van de vereniging?

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over deze bijeenkomsten is te vinden op de website van Sport en Bewegen in de Buurt:

Via deze website kunt u zicht ook aanmelden. Kunt u hier niet bij aanwezig zijn? Er worden ook nog andere lerende netwerken georganiseerd. Kijk hier voor meer informatie.

Wij hopen u te zien op donderdag 29 maart of maandag 9 april!

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Astrid van Veldhuijzen
Meer informatie?

Bel of mail Astrid van Veldhuijzen