HomeActueelClinic Frisbee op 14 mei in Vianen

Clinic Frisbee op 14 mei in Vianen

Frisbeeën? Dat doe je toch op het strand? Of op de camping? Dat klopt helemaal! Maar frisbee is ook een intensieve sport die je kunt doen in de zaal of op het sportveld. Team Sportservice provincie Utrecht organiseert samen met de Nederlandse Frisbeebond een clinic voor buurtsportcoaches, trainers en vakleerkrachten, zodat zij deze toffe sport kunnen toepassen in hun lessen.

Wanneer dinsdag 14 mei
Tijd 15.30 tot 18.00 uur
Waar Sportcentrum Helsdingen in Vianen
Kosten Gratis
Aanmelden Kan tot en met zondag 12 mei door hier te klikken!

Gooien – Rennen – Vangen – Scoren!
Frisbeesporten, en vooral de teamvariant ultimate frisbee, draaien in de basis om gooien en vangen, maar daar stopt het niet. Vrijlopen, aanvallen, verdedigen, vooruitdenken en snel reageren, alles zit in deze leuke en uitdagende teamsport.

Wat ga je doen?
Om te beginnen leer je de basis van de gooi- en vangtechnieken. Na deze geoefend te hebben werk je vervolgens via een aantal spelvormen toe naar een wedstrijd ultimate frisbee, deze kun je toepassen in je eigen lessen.

We verzamelen in de hal van Sportcentrum Helsdingen en voeren de clinic vervolgens op het grasveld naast het sportcentrum uit. De clinic wordt verzorgd door trainers van de Nederlandse Frisbeebond.

Vragen?
Neem contact op met buurtsportcoach Ilse van Kippersluis van Team Sportservice provincie Utrecht via ivankippersluis@teamsportservice.nl of 06 34 54 54 84.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.