HomeActueelBodegraven-Reeuwijk komt in beweging!

Bodegraven-Reeuwijk komt in beweging!

Alle inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk moeten kunnen genieten van sporten en bewegen. Plezier in meedoen en een gezonde leefstijl staan daarbij centraal. Met dat doel voor ogen nodigen de wethouders Dirk-Jan Knol (sport) en Kees Oskam (gezondheid/sociaal domein) alle sport- en maatschappelijke organisaties in de gemeente uit. Op maandagavond 2 december kunnen al deze partijen mee praten over de sportvisie en een lokaal sportakkoord voor de komende jaren.

Denk mee bij Rohda โ€˜76

De sportverenigingen, sportscholen, fysiotherapeuten, scholen, buurtsportcoaches en maatschappelijke organisaties in gezondheid, zorg en welzijn zijn van harte welkom bij sportvereniging Rohdaโ€™76 voor een interactieve bijeenkomst. Samen gaan alle betrokkenen met elkaar in gesprek over ambities en ideeรซn om nog meer inwoners van de gemeente in beweging te brengen. Ook wordt verkend welke drempels en knelpunten daartoe nog moeten worden opgelost. En uiteraard worden samenwerkingskansen verkend.

De volgende onderwerpen komen aan bod: gezonde leefstijl, vitale verenigingen en sportscholen, drempels weg voor iedereen die wil sporten en bewegen, goede accommodaties, een beweegvriendelijke omgeving en een sportief en veilig sportklimaat.

Opening door Jetze Plat

Paralympisch handbiker en triatleet Jetze Plat opent de bijeenkomst. De topsporter uit Vrouwenakker behaalde op de Paralympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro een gouden en bronzen medaille. Ook is hij sinds maart houder van het werelduurrecord op de handbike. Jetze vertelt wat de kracht van sport en bewegen voor hem persoonlijk betekent.

Meer informatie of aanmelding: Sjoerd van Tiel svantiel@teamsportservice.nl

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sjoerd van Tiel
Meer informatie?

Bel of mail Sjoerd van Tiel