HomeActueelBehoeftepeiling verenigingen 2022

Behoeftepeiling verenigingen 2022

De zomerstop zit er weer op! Yesss, we mogen de wei weer in. Zullen ongetwijfeld ongelofelijk veel kinderen (en volwassenen) denken en roepen. In de afgelopen weken hebben, traditiegetrouw, coaches, spelers, vrijwilligers, ouders en besturen terug gekeken op het afgelopen jaar.  

Vaak kritisch, maar ongetwijfeld altijd met een glimlach is er terug gekeken op het seizoen. Gelukkig worden er in de zomerperiode vaak ook al de mooie plannen voor het komende seizoen besproken. Transfers worden gemaakt, verwachtingen worden uitgesproken en nieuwe doelen worden bepaald. 

U heeft deze oproep ongetwijfeld al een eerder voor hebben zien komen.  

Team Sportservice wil ook graag samen met je even stilstaan. Ons verenigingsadviseringswerk heeft weer een kritische blik nodig. Jouw antwoorden zorgen ervoor dat we kunnen blijven inspelen op de juiste vragen in het volgende seizoen. Hiermee kunnen we ook de gemeente goed informeren over de gevraagde ondersteuning in hun gemeenten. Eventueel waar nodig zullen we moeten opschalen om de hulpvragen te kunnen beantwoorden. Dit kunnen we goed onderbouwen door de resultaten uit de behoeftepeiling. 

Mocht u de behoeftepeiling nog niet hebben ingevuld, dan het verzoek dit alsnog te doen via de volgende link (klik s.v.p. wel op de juiste gemeente):  

Gemeente Wijdemeren – https://nl.surveymonkey.com/r/wijdemeren-behoeftepeiling 

Gemeente Vijfheerenlanden – https://nl.surveymonkey.com/r/VHLbehoeftepeiling 

Gemeente Lopik – https://nl.surveymonkey.com/r/lopik-behoeftepeiling 

Gemeente De Ronde Venen – https://nl.surveymonkey.com/r/DRVbehoeftepeiling 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.