HomeActueelBeachweek Vianen (24 tot en met 29 juni 2019)

Beachweek Vianen (24 tot en met 29 juni 2019)

Team Sportservice Vianen organiseert in samenwerking met diverse organisaties eind juni de Beachweek Vianen achter Helsdingen Sport en Cultuur. In die week zijn er clinics/lessen/trainingen op het zand, een leerkrachten- en bedrijventoernooi beachvolleybal en een regiotoernooi van volleybalvereniging Servia. Wij nodigen iedere geïnteresseerde uit de gemeente Vijfheerenlanden en omliggende regio van harte uit om deel te nemen aan deze activiteiten. Hiervoor zijn twee structurele velden en vier tijdelijke velden aangelegd. Ook is er een horecaplein aanwezig. Dit alles gebeurt als afsluiting van het Waterjaar in de gemeente Vianen.

Clinics/lessen op het zand
Scholen in Vianen volgen tijdens de beachweek een aantal gymlessen op het zand. Ook is het mogelijk voor kinderen (6-12 jaar) en volwassenen om een clinic beachvolleybal te volgen. Aanmelden is niet nodig. De kosten zijn 1 euro per clinic. Dit bedrag gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Vianen.

Kinderen:
Maandag 24 juni van 15.00 tot 16.00 uur
Woensdag 26 juni 14.30 tot 15.30 uur
Vrijdag 28 juni 15.15 tot 16.15 uur

Volwassenen:
Woensdag 26 juni 19.30 tot 21.00 uur

Trainingen op het zand
Altijd al eens willen volleyballen, handballen, badmintonnen of korfballen op het zand? Of een andere sport eens op deze ondergrond proberen? Dan kunnen verenigingen zich aanmelden bij vianen@teamsportservice.nl om gratis één of meerdere velden te huren. Dit kan op maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 22.00 uur. Geef aan op welke momenten dit de voorkeur heeft. Dan kijken wij hoe alles in het schema in te passen is.

Leerkrachtentoernooi beachvolleybal
We denken niet alleen aan de leerlingen, maar ook aan de leerkrachten. Daarom organiseren wij donderdag 27 juni van 16.00 tot 18.00 uur een toernooi voor hen. Maak op je eigen school of met andere scholen een team van minstens vier leerkrachten en schrijf je in via vianen@teamsportservice.nl. Het inschrijfgeld van 25 euro per team gaat volledig naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Vianen. Ook scholen van buiten de gemeente Vijfheerenlanden zijn van harte welkom.

Bedrijventoernooi beachvolleybal
Op vrijdag 28 juni van 19.00 tot 22.30 uur mogen bedrijven, stichtingen, verenigingen en allerlei andere organisaties de strijd met elkaar aanknopen tijdens het bedrijventoernooi. Maak een team van minstens zes personen en schrijf je in via vianen@teamsportservice.nl. Een deel van het inschrijfgeld van 100 euro per team gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Vianen.

Wil je vooraf graag een teambuilding clinic volgen of op een andere manier gebruik maken van een beachveld? Dan is ook dat mogelijk, zelfs inclusief barbecue na afloop. Kijk op de flyer naar de verschillende pakketten.

Regiotoernooi volleybalvereniging Servia
Servia organiseert op zaterdag 29 juni van 12.00 tot 17.00 uur een regiotoernooi voor volleybalverenigingen. Deelname vanaf 16 jaar voor 15 euro per team. Een deel van de opbrengst gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Vianen. Aanmelden kan via toernooi@servia.nl. Geef in de mail aan:
• Of je 2 tegen 2 of 3 tegen 3 wilt spelen;
• Of je een heren-, dames- of mixed team inschrijft;
• Wat ongeveer het (zaal)niveau is van de spelers.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.