HomeActueelAanjaagbudget voor sport- en beweegaanbod op de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden

Aanjaagbudget voor sport- en beweegaanbod op de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden

Om het sport- en beweegaanbod op de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden te versterken, kunnen organisaties tot 12 augustus 2020 het aanjaagbudget ‘Ruimte voor sport en bewegen om de hoek’ aanvragen voor maximaal 2.500 euro. Organisaties met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen.

Het belang van sport en bewegen voor onze gezondheid is de afgelopen maanden nog duidelijker geworden. In de komende zomerperiode zullen veel van ons thuisblijven in plaats van dat we erop uit trekken. Hierdoor stijgt de sport- en beweegbehoefte op de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden.

De provincie Zuid-Holland en Team Sportservice hebben de handen in één geslagen en willen deze overstijgende behoefte aanpakken. Met het aanjaagbudget ‘Ruimte voor sport en bewegen om de hoek’ worden organisaties gestimuleerd om sport- en beweegaanbod aan te bieden op de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden.

Met name organisaties met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen. Organisatie ontvangen maximaal een subsidie van 2.500 euro. Daarbij wordt ook gevraagd om eigen inzet van tijd of financiële middelen. Organisatie die de aanvraag voor 17 juli om 15:00 hebben ingediend, krijgen op 21 juli te horen of de aanvraag is goedgekeurd.

Klik hier voor meer informatie over het aanjaagbudget
‘Ruimte voor sport en bewegen om de hoek’ 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.