HomeActueelVerkiezing buurtsportcoach van het jaar 2019

Verkiezing buurtsportcoach van het jaar 2019

Verkiezing buurtsportcoach van het jaar 2019

Kent u een buurtsportcoach die onderscheidend is in zijn of haar werk en die inspirerend is voor collega’s? Ook dit jaar wordt de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach weer uitgereikt en kunt u deze buurtsportcoach nomineren. Geef hem of haar de verdiende erkenning en de kans op mooie prijzen. Nomineren kan tot maandag 28 oktober 17:00 uur.

Voor wie?

Een prijs voor een buurtsportcoach die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Het is bestemd voor de buurtsportcoach die impact maakt met zijn/haar werkzaamheden en het werk van de buurtsportcoach in de etalage zet. Het gaat niet om de beste buurtsportcoach, het gaat om de buurtsportcoach die onderscheidend is in zijn/haar werk.

Aanmelden

Een buurtsportcoach kan aangemeld worden door bijvoorbeeld een collega, leidinggevende of samenwerkingspartner die de online vragenlijst invult op de website van WIJ buurtsportcoaches. Vul de vragenlijst vóór maandag 28 oktober 17.00 uur in.

Tot 28 oktober kunt u op de website buurtsportcoaches nomineren. Uit de lijst van genomineerden maakt het bestuur van Wij buurtsportcoaches een short-list welke wordt voorgelegd aan een landelijke jury, bestaande uit prominenten uit het werkveld van sport en bewegen. De landelijke jury kiest drie kandidaten die kans maken op de prijs ‘Buurtsportcoach van het jaar’.
De drie kandidaten worden na 30 november 2019 bekend gemaakt. Uiteindelijk wordt één van deze drie buurtsportcoaches de ‘Buurtsportcoach van het jaar’.

Publieksprijs en uitreiking

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach is een publieksprijs. De winnende buurtsportcoach wordt natuurlijk goed in het zonnetje gezet. De winnaar krijgt alle eer, inclusief een mooi aandenken en een geldprijs van 1500 euro. Deze prijs is bedoeld om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en/of opleiding, mits het ten goede komt aan het werk als buurtsportcoach..

Wij Buurtsportcoaches

Dit jaar wordt de verkiezing voor het eerst georganiseerd door Wij Buurtsportcoaches, het landelijke netwerk voor alle sport- en beweegprofessionals die onder de Brede Regeling Combinatiefuncties vallen. Dit netwerk van en door buurtsportcoaches organiseert onder andere bijeenkomsten zodat buurtsportcoaches van elkaar kunnen leren, stelt samen met betrokken partijen een basisnorm voor kwaliteit vast en is een volwaardige gesprekspartner voor het ministerie van VWS, opleiders en andere stakeholders waarbij de belangen van de beroepsgroep wordt vertegenwoordigd. Dat zij deze verkiezing nu organiseren is meer dan een logische stap.

Vragen?

Voor vragen over de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2019 kunt u terecht bij WIJ Buurtsportcoaches, info@wijbuurtsportcoaches.nl.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.