HomeActueelKick-start je kantine met €100,- aan Lekker Bezig producten

Kick-start je kantine met €100,- aan Lekker Bezig producten

Team;Fit actie sligro

Team:Fit is hét programma dat sportclubs en -accommodaties kosteloos begeleidt bij het succesvol introduceren van een gezonder aanbod in de kantine. Daarbij kan de frituur gewoon blijven staan, maar gaat het om het aanbieden van een gezonder alternatief.

Kantinescan

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen voor jouw club? Laat een Team:Fit coach bij jullie langs komen voor een kantinescan. Zij geven advies op basis van de wensen en mogelijkheden van jouw club. Clubs die een kantinescan hebben laten doen, kunnen vervolgens, ter waarde van €100,-, de kantine een ‘kick-start’ geven met ‘Lekker Bezig’ producten van Sligro.

Meld je via deze link aan voor de kantinescan. Als je geen klantnummer hebt van de Sligro, kun je daar 0 (nul) invullen.

Team:Fit coaches

De Team:Fit coaches Rense Toebes en Swer Elbertsen van Team Sportservice provincie Utrecht, begeleiden sportverenigingen naar een gezondere omgeving. Dit doen ze o.a. op het gebied van gezonde voeding, maar er is ook aandacht rondom alcohol- en rookbeleid.

Certificaten brons, zilver en goud

Verenigingen kunnen hierbij diverse certificaten behalen. Van brons, zilver tot uiteindelijk het gouden certificaat. Uiteraard worden de eisen waaraan de kantine moet voldoen per certificaat strenger. Bij het toewijzen van een certificaat wordt o.a. gelet op de volgende onderdelen:
– De vereniging stimuleert het drinken van water, dit is altijd gratis beschikbaar.
– De kantine verkoopt per productgroep (bijv. brood, zuivel, snacks) minstens 1 gezond alternatief aan.
– De uitstraling van de kantine stimuleert gasten een gezonde keuze te maken: Gezonde producten zijn dus veel meer zichtbaar dan de ongezonde opties.
– De vereniging legt in het beleid vast hoe ze de gezondere omgeving waarborgen en verduurzamen.

Meer weten?

Samen maken we de sport gezonder! Wil je weten hoe gezond jouw kantine is? Neem dan contact op met Renske Toebes, Team:Fit Coach provincie Utrecht en Gelderland. T: +31 (0)6 55 37 26 39

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.