HomeActueelRabobank Rijn en Heuvelrug start nieuw sponsorbeleid voor verenigingen

Rabobank Rijn en Heuvelrug start nieuw sponsorbeleid voor verenigingen

Verenigingsuitdagingen

Rabobank Rijn en Heuvelrug steekt het sponsoren van verenigingen in een nieuw jasje. Met kennis en mankracht wil Rabobank clubs in de plaatsen Elst, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Zeist, De Bilt, Bilthoven en Maartensdijk sterker maken op het gebied van bestuur, financiën, gezondheid, duurzaamheid en/of de maatschappelijke rol van een vereniging. Rabobank doet dat samen met de verenigingen en wordt daarin ondersteund door experts van NOC*NSF en LKCA. Team Sportservice Utrecht brengt deze nieuwe mogelijkheid graag onder de aandacht bij verenigingen  in deze plaatsen.

Wat?

Gedurende twee jaar kan uw vereniging ondersteund worden bij het realiseren van de verenigingsplannen. Naast een procesbegeleider krijgt u indien nodig ook ondersteuning van een expert op het gebied waarop uw vereniging sterker wil worden.

Hoe komt u in aanmerking?

Rabobank Rijn en Heuvelrug is op zoek naar verenigingen uit de eerder genoemde plaatsen die hun maatschappelijke rol in hun buurt of wijk serieus nemen en hierbij ondersteund willen worden. Deze verenigingen worden uitgenodigd door de Rabobank voor een informatiebijeenkomst waarbij het traject wordt toegelicht en hoe een eventueel vervolgproces er uitziet. Wilt u met uw vereniging worden uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst? Meld u dan voor 30 maart aan bij Astrid van Veldhuijzen (Team Sportservice provincie Utrecht). Dit kan via telefoonnummer 030-209 99 99 of avanveldhuijzen@teamsportservice.nl.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Astrid van Veldhuijzen
Meer informatie?

Bel of mail Astrid van Veldhuijzen