HomeActueelDoortrappen Lopik van start

Doortrappen Lopik van start

Na de zomer start in Lopik het project ‘Doortrappen’. Op een veilige manier deelnemen aan het verkeer: dat is het voornaamste doel van het project ‘Doortrappen’. Een landelijk initiatief waarin meer bewustwording wordt gecreëerd bij ouderen over veilig fietsen. Team Sportservice Lopik gaat aan de slag met de coördinaties van Doortrappen activiteiten in Lopik.

“Doordat Team Sportservice al jaren uitvoerder is van het sportbeleid in de gemeente organiseren wij in samenwerking met allerlei partners al veel activiteiten. Aan een groot aantal van deze activiteiten kunnen we Doortrappen koppelen. Denk bijvoorbeeld aan de Nationale Sportweek of de monumentenroute. Als buurtsportcoach signaleer je snel de koppelkansen van evenementen. Maar het geeft ook mogelijkheden om totaal nieuwe activiteiten of evenementen te organiseren!” aldus Dennis Boele, buurtsportcoach in Lopik en enthousiaste Doortrapprofessional.

“In een gemeente zoals Lopik wordt er al behoorlijk veel gefietst, omdat de omgeving daar goed geschikt voor is en daartoe uitdaagt. Maar ik denk dat fietsen aan de hand van Doortrappen nog veel leuker gemaakt kan worden, en dat besef creëer ik graag!”

Lees hier het hele interview met Dennis Boele over Doortrappen.

Foto: Dennis Boele Team Sportservice, met de burgemeester van Lopik.

Doortrappen Lopik

 

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.