HomeAanjaagbudget: Ruimte voor sport en bewegen om de hoek

Aanjaagbudget: Ruimte voor sport en bewegen om de hoek

Het maximumbedrag is bereikt

Het aanjaagbudget Ruimte voor sport en bewegen om de hoek’ is gericht op sport- en beweegaanbod in de openbare ruimte, recreatiegebieden en/of sportlocaties. Organisaties die op een creatieve manier sport- en beweegaanbod aanbieden waarbij gebruik wordt gemaakt van de openbare ruimte, recreatiegebieden en/of sportlocaties konden een aanvraag doen van maximaal 2.500 euro inclusief btw. In de eerste aanvraagperiode kwamen meer dan 100 aanvragen binnen. De beste daarvan zijn gehonoreerd waardoor het maximumbedrag is bereikt.

Wat houdt het aanjaagbudget in?

Het belang van sport en bewegen voor onze gezondheid is de afgelopen maanden nog duidelijker geworden. In de komende zomerperiode bestaat er een grote kans dat veel van ons thuisblijven in plaats van dat we erop uit trekken. Hierdoor stijgt de sport- en beweegbehoefte op de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden. De provincie Zuid-Holland en Team Sportservice Zuid-Holland waren op zoek naar organisaties die op een creatieve manier sport- en beweegaanbod aanbieden waarbij gebruik wordt gemaakt van de openbare ruimte, recreatiegebieden en/of sportlocaties.

Doel van de regeling is het sport- en beweegaanbod versterken op de openbare ruimte, recreatiegebieden en/of sportlocaties. Met name organisaties en instellingen met creatieve ideeën werden opgeroepen om een aanvraag te doen. Organisatie konden maximaal 2.500 euro inclusief btw ontvangen. Daarbij werd er ook gevraagd om eigen inzet van tijd of financiële middelen.

De beoordeling

De toekenning van het aanjaagbudget is beoordeeld op de maatschappelijke bijdrage, inclusiviteit, samenwerking, duurzaamheid en creativiteit. Rond eind juli ontvangen alle aanvragers hierover bericht.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over het aanjaagbudget ‘Ruimte voor sport en bewegen om de hoek’ ? Mail dan met zuidholland@teamsportservice.nl.

 

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.