HomeSportakkoorden Festival Noord-Holland

Sportakkoorden Festival Noord-Holland

Onder de noemer “Lang leve het Sportakkoord!” is iedereen die heeft meegeholpen aan het lokale sportakkoord op 15 september welkom in Alkmaar op het Sportakkoorden Festival Noord-Holland. Dit zijn: de vrijwilligers van de sportvereniging, de zorgverleners, de gymleraar, beleidsmaker van de gemeente, wethouder en raadsleden, de clubondersteuner en adviseur, lokale sportraad, de GGD-er, de buurtsportcoach, sportschooleigenaar, de fysiotherapeut, de supermarkteigenaar en al die andere betrokkenen van het lokale sportakkoord.

Presenteer jouw lokale sportakkoord tijdens de speeddates

Naast een gezamenlijke terugblik vragen we de lokale sportakkoorden van Noord-Holland zichzelf te presenteren bij een stand. Tijdens speeddaterondes van de sport- en beweegmarkt kan iedereen langs bij de presentatie van andere sportakkoorden en zo kennis en ervaring met elkaar delen. Presenteer jij jouw lokale sportakkoord? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem het materiaal voor jouw presentatie zoveel mogelijk zelf mee zoals een opgeladen laptop, verlengsnoer, etc. Waar mogelijk probeert de organisatie te helpen bij verzoeken voor bijvoorbeeld een flipover of tv-scherm. Gezien de hoeveelheid stands zal dit wellicht niet voor iedereen lukken.

*) het advies is om meerdere personen te komen zodat je zowel de “stand” kan bemensen als om de beurt zelf op speeddate te gaan bij een ander sportakkoord