HomeBeweeg je mee tijdens de Nationale Sportweek?

Beweeg je mee tijdens de Nationale Sportweek?

Van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september vindt de negentiende Nationale Sportweek plaats. Sportorganisaties, verenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders binnen de sportsector vieren in het hele land de start van het sportseizoen en organiseren allerlei sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om samen te sporten en bewegen.

#elkeminuuttelt

Tijdens de Nationale Sportweek wil Team Sportservice laten zien dat het niet uitmaakt hoe je beweegt, als je maar beweegt! Iedere minuut die je beweegt doet iets met je. Dat geldt voor iedereen. Ongeacht leeftijd, achtergrond of beperking. Ga jij samen met Team Sportservice in jouw gemeente voor de meeste beweegminuten? Team Sportservice houdt bij hoeveel beweegminuten de gemeente maakt. Iedere (actieve) minuut maakt de beweegwinst per gemeente groter!

Nationale Sportweek programma

In jouw gemeente staan er diverse sport- en beweegactiviteiten op het programma. Doe jij ook mee tijdens de Nationale Sportweek?

Klik op jouw gemeente voor het activiteitenoverzicht:

Maak een wandeling tijdens de pauze of plan een 10 minute workout of the day. En vul jouw beweegminuten online in via www.teamsportservice.nl/beweegminuten.

We winnen veel met sport, dus elke minuut telt! Beweeg je mee?