Nooit eerder voelden we de kracht van sport en bewegen zo sterk!

Het jaarverslag van Team Sportservice Zuid-Holland

HomeHet Jaarverslag van 2020

Het Jaarverslag van 2020

Wij werken aan een gezonde, vitale en sociale samenleving waarin sport en bewegen voor iedereen vanzelfsprekend is en een gezonde leefstijl de standaard. In de provincie Zuid-Holland doen we dat met 21 medewerkers, vanuit onze kantoren in Poeldijk, Schoonhoven en Schiedam. Met trots presenteren wij u dit jaarverslag, waarin wij onze werkzaamheden over het jaar 2020 op een rij hebben gezet.

 

Nooit eerder voelden we de kracht van sport en bewegen zo sterk!

Het belang van sport en bewegen voor onze samenleving is nooit eerder dan nu zo helder voor het voetlicht gebracht. Voor onze gezondheid, om ons immuunsysteem te versterken en om de strijd aan te gaan tegen die andere pandemie: die van de bewegingsarmoede.

Maar ook op andere thema’s is de waarde van sport en bewegen zichtbaarder dan ooit. Door alle beperkingen werd nog duidelijker wat sport en bewegen betekent voor mensen, als het gaat om thema’s als meedoen, mentaal welbevinden, zingeving en kwaliteit van leven.

Team Sportservice Zuid-Holland is een team van bevlogen mensen met passie voor sport en bewegen en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. Onze drijfveer is om écht ieder mens maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen.

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Harry Akkermans
Meer informatie?

Bel of mail Harry Akkermans