HomeGratis online IVA-training

Gratis online IVA-training

De campagne ‘Bob in de sportkantine’ loopt op dit moment in de Zuidelijke regio van Zuid-Holland. Helaas zijn alle sportkantines wegens corona gesloten. Om sportverenigingen optimaal voor te bereiden, zodat zij weer fris van start kunnen als de sportkantines weer opengaan, word er een gratis online IVA-training georganiseerd.

De training die aangeboden wordt in het kader van de campagne duurt 1,5 uur, is interactief via Zoom en zal barvrijwilligers middels theorie, maar ook door een rollenspel goed voorbereiden op situaties die in een sportkantine voor kunnen komen. De trainingen vinden plaats op:

  • 30 november om 19:30 tot 21:00 voor deelnemers uit regio Rotterdam & Den Haag (MRDH)
  • 2 december om 19:30 tot 21:00 voor deelnemers uit regio Alblasserwaard
  • 7 december om 19:30 tot 21:00 voor deelnemers uit regio Drechtsteden
  • 9 december om 19:30 tot 21:00 voor deelnemers uit regio Hoeksche Waard

Hoe meer barpersoneel voorzien is van een IVA-certificaat, des te beter er gelet kan worden op het schenken van alcohol. Dit heeft uiteindelijk ook weer invloed op het verkeer waar de kantinebezoekers aan deelnemen om van of naar de sportvereniging te gaan. Is (een deel) van het barpersoneel van jouw sportvereniging nog niet voorzien van een IVA-certificaat? Meld je dan aan via onderstaande:

Voor het aanvragen van andere onderdelen van de campagne zoals bijvoorbeeld een gratis campagnepakket ga dan naar: www.maakeenpuntvannul.nl/sport.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.