HomeEvenementenWorkshop GOALCHA Vianen

Workshop GOALCHA Vianen

Datum: 28/03/2019
Tijd: 16:15 - 18:15

Locatie Helsdingen Sport & Cultuur


Het Nederlands Handbal Verbond en Team Sportservice provincie Utrecht nodigen buurtsportcoaches, vakleerkrachten, combinatiefunctionarissen, handbaltrainers en alle andere geïnteresseerde beweegaanbieders van harte uit om mee te doen met de workshop GOALCHA! In twee uur tijd maak je kennis met deze vorm van street handball en doe je ideeën op over hoe jij met GOALCHA aan de slag kunt gaan binnen jouw werkgebied.

GOALCHA in het kort

GOALCHA is een andere manier van spelen met een bal. De speciale GOALCHA-bal is zacht, makkelijk te vangen en bevordert het samenspel want stuiteren is niet mogelijk. Bij GOALCHA staan plezier, het ontwikkelen van je balvaardigheid (vangen, mikken, treffen, jongleren) en laagdrempeligheid voorop.

Inhoud workshop

De workshop is opgedeeld in een theorie- en praktijkgedeelte. Tijdens het theoriegedeelte gaan we o.a. dieper in op de GOALCHA leskaarten, die we speciaal ontwikkelden voor kinderen en zal je door middel van casussen ontdekken op welke manieren en in welke situaties je GOALCHA kunt inzetten. GOALCHA is namelijk geschikt voor vele doelgroepen, waaronder ouderen en mensen met een beperking.

Aanmelden en meer informatie

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze workshop? Meld je dan aan via dit formulier. We ontvangen je aanmelding graat uiterlijk donderdag 21 maart aanstaande. Heb je nog vragen, neem dan even contact op met Rianne Schaap via rschaap@teamsportservice.nl.

Locatie: Helsdingen Sport & Cultuur

Kaart wordt geladen...