HomeEvenementenWorkshop Gedrag (g)een Probleem

Workshop Gedrag (g)een Probleem

Datum: 21/11/2017
Tijd: 18:45 - 21:15

Locatie Gymzaal Andersenschool


Bijna elke trainer of begeleider loopt er tegenaan. Kinderen en jongeren met gedragsproblemen. Bij het ene kind zijn deze erger en moeilijker om mee om te gaan tijdens een training dan bij het andere. Tijdens de gratis workshop ‘Gedrag (g)een probleem!’ krijgen trainers / coaches van verenigingen handvatten om hiermee om te gaan. Het resultaat? Een veiliger sportklimaat voor trainers en sporters. Trainers / coaches van verenigingen uit de gemeente Woerden zijn welkom op dinsdag 21 november 2017 van 18.45 tot 21.15 uur. Locatie is de gymzaal van de Andersenschool Dr. Kuyperlaan 17 in Woerden. Aanmelden is verplicht.

Workshop

Het kan moeilijk zijn om kinderen met gedragsproblemen al dan niet veroorzaakt door een beperking van de juiste begeleiding te voorzien. Het is lastig om als trainer niet uit je slof te schieten als een speler voor de zoveelste keer niet oplet. Hoe is probleemgedrag te voorkomen? En hoe in te grijpen als het toch mis gaat? Dit zijn vragen die centraal staan in de workshop. De workshop wordt gegeven door Arjan Pruim, expert op het gebied van omgaan met probleemgedrag.

Interactief

Het wordt een interactieve avond met de nadruk op hoe theorie in de praktijk gebruikt kan worden. De avond vindt plaats in een zaal, maar is ook bedoeld voor sportverenigingen die buiten actief zijn. Zowel verenigingen met een ‘speciaal’ aanbod als verenigingen met regulier aanbod die kinderen en/of jongeren met gedragsproblemen in hun teams hebben, zijn welkom.

Aanmelden en meer informatie

De workshop wordt georganiseerd door Team Sportservice provincie Utrecht, Beweegteam Woerden en Link2Sport in samenwerking met het Hanze Instituut voor Sportstudies. Trainers, coaches, begeleiders en andere kaderleden van verenigingen uit de gemeente Woerden zijn welkom en kunnen de workshop gratis bijwonen. Aanmelden kan tot en met 14 november door het aanmeldformulier in te vullen. Deelnemers dienen in sportkleding te komen. Met vragen of voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Elzemieke van Empel van Team Sportservice provincie Utrecht via telefoonnummer 030 – 209 99 98 of e-mailadres elzemieke.van.empel@sportserviceprovincieutrecht.nl.

Aanmelden Workshop Gedrag (g)een Probleem

  • Vul hieronder in met hoeveel personen u komt

Locatie: Gymzaal Andersenschool

Kaart wordt geladen...