HomeEvenementenLerende Netwerk in Den Haag

Lerende Netwerk in Den Haag

Datum: 09/04/2018
Tijd: 09:00 - 16:30

Locatie Sportcampus Zuiderpark


Van en met elkaar leren! Daar draait het om tijdens de lerende netwerken die elk jaar worden georganiseerd door Sport en Bewegen in de Buurt. In Den Haag wordt op maandag 9 april een regionale bijeenkomst georganiseerd voor de provincie Zuid-Holland. Buurtsportcoaches/combinatiefunctionarissen, beleidsambtenaren, professionals in zorg, welzijn en onderwijs welkom in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Team Sportservice Zuid-Holland.

Het programma begint om 09.00 uur en eindigt met een borrel rond 15.45 uur. Tijdens de bijeenkomst kunt u workshops naar keuze volgen. Ook Team Sportservice  verzorgt een workshop: ‘De toekomst van de sportvereniging’. In deze workshop kijken we naar de toekomst van de sportvereniging. Een belangrijk thema daarbij is het vinden van het evenwicht tussen het belang van de leden (perspectief van de vereniging) en het belang van de samenleving (perspectief van de buurtsportcoach). Hoe kunnen meer mensen onderdeel worden van het sociale netwerk van de vereniging?

Meer informatie en aanmelden

Hier leest u meer informatie over de Lerende Netwerk op 9 april in Den Haag.

Kunt u niet aanwezig zijn op 9 april, maar wilt u wel graag één van de lerende netwerken bijwonen? Kijk dan hier voor meer informatie.

Wij hopen u te zien op maandag 9 april in Den Haag!

Locatie: Sportcampus Zuiderpark

Kaart wordt geladen...