HomeEvenementenLerende Netwerk in Breukelen

Lerende Netwerk in Breukelen

Datum: 29/03/2018
Tijd: 09:00 - 16:30

Locatie Van der Valk Hotel Breukelen


Van en met elkaar leren! Daar draait het om tijdens de lerende netwerken die elk jaar worden georganiseerd door Sport en Bewegen in de Buurt. In Breukelen wordt op donderdag 29 maart een regionale bijeenkomst georganiseerd voor de provincies Utrecht en Noord-Holland. Buurtsportcoaches/combinatiefunctionarissen, beleidsambtenaren, professionals in zorg, welzijn en onderwijs welkom in het Van der Valk Hotel. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Team Sportservice provincie Utrecht en Team Sportservice Noord-Holland.

Het programma begint om 09.00 uur en eindigt met een borrel rond 15.45 uur. Tijdens de bijeenkomst kunt u workshops naar keuze volgen. Ook Team Sportservice  verzorgt een workshop: ‘De toekomst van de sportvereniging’. In deze workshop kijken we naar de toekomst van de sportvereniging. Een belangrijk thema daarbij is het vinden van het evenwicht tussen het belang van de leden (perspectief van de vereniging) en het belang van de samenleving (perspectief van de buurtsportcoach). Hoe kunnen meer mensen onderdeel worden van het sociale netwerk van de vereniging?

Meer informatie en aanmelden

Hier leest u meer informatie over de Lerende Netwerk op 29 maart in Breukelen.

Kunt u niet aanwezig zijn op 29 maart, maar wilt u wel graag één van de lerende netwerken bijwonen? Kijk dan hier voor meer informatie.

Wij hopen u te zien op donderdag 29 maart in Breukelen!

Locatie: Van der Valk Hotel Breukelen

Kaart wordt geladen...