HomeEvenementenInstructie Verantwoord Alcoholschenken

Instructie Verantwoord Alcoholschenken

Datum: 12/02/2019
Tijd: 19:30 - 21:00

Locatie Team Sportservice provincie Utrecht


Op het moment dat er in sportkantines alcohol wordt geschonken moet er volgens de Drank- en Horecawet altijd een barvrijwilliger aanwezig zijn die in het bezit is van een IVA-certificaat. Om barvrijwilligers van sportvereniging in de gelegenheid te stellen dit certificaat te behalen, verzorgt Team Sportservice provincie Utrecht op dinsdag 12 februari aanstaande een ‘Instructie Verantwoord Alcoholschenken’.

Aan de slag met praktijksituaties

De avond wordt verzorgd door een instructeur Verantwoord Alcoholschenken. Tijdens de bijeenkomst worden de wijzigingen die zijn doorgevoerd in de Drank- en Horecawet besproken en gaan we in op de effecten van het drinken van alcohol. Daarnaast staan er een aantal lastige praktijksituaties op het programma, waarin barvrijwilligers steeds voor een moeilijk dilemma staan: ‘Schenk je wel of niet?’.

IVA-certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de instructie het IVA-certificaat als bewijs van deelname.

Kosten

De kosten zijn 15 euro per deelnemer. De vereniging of organisatie ontvangt na afloop een factuur op basis van het aantal opgeleide vrijwilligers.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor de instructie Verantwoord Alcoholschenken kan via dit formulier. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Maarten Punt van Team Sportservice provincie Utrecht via 06-47958767 of mpunt@teamsportservice.nl.

Locatie: Team Sportservice provincie Utrecht

Kaart wordt geladen...