HomeEvenementenInstructie Verantwoord Alcohol Schenken

Instructie Verantwoord Alcohol Schenken

Datum: 07/03/2018
Tijd: 19:30 - 21:00

Locatie Helsdingen Sport & Cultuur


Na de winterstop zijn veel sportverenigingen weer fris van start gegaan in 2018. Trainingen en wedstrijden beginnen en de sportkantine is weer geopend. Sportverenigingen en andere paracommerciële instellingen met een kantine in eigen beheer hebben te maken met de Drank- en Horecawet. Op de momenten dat alcohol wordt geschonken in uw sportkantine is het verplicht dat er barvrijwilligers aanwezig zijn die de ‘Instructie Verantwoord Alcoholschenken’ hebben gevolgd. Om de barvrijwilligers ook in 2018 direct goed op weg te helpen, verzorgt Team Sportservice provincie Utrecht op woensdag 7 maart een ‘Instructie Verantwoord Alcoholschenken’.

Praktijksituaties

De avond wordt verzorgd door een instructeur Verantwoord Alcoholschenken. Aan bod komen de wijzigingen van de Drank- en Horecawet en de effecten van het drinken van alcohol. Natuurlijk staan ook lastige praktijksituaties op het programma waarin barvrijwilligers voor een moeilijk dilemma staan: ‘Schenk je wel of niet?’.

IVA-certificaat

De barvrijwilligers van uw organisatie die de instructie hebben gevolgd, ontvangen het IVA-certificaat als bewijs van deelname. Als de organisatie wordt gecontroleerd door een bijzonder opsporingsambtenaar dien je als club deze IVA-certificaten te kunnen overleggen.

Verdere informatie

Wanneer: Woensdag 7 maart 2018
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: Sportcentrum Helsdingen, Westelijke Parallelweg 1, 4133 NH Vianen
Kosten: €15,00 per deelnemer. Uw vereniging/organisatie ontvangt na afloop een factuur op basis van het aantal opgeleide vrijwilligers.

Aanmelden

Via onderstaande link kunt u zich voor deze avond aanmelden.
https://nl.surveymonkey.com/r/FPPJ9JV

De instructie gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Vragen?

Heeft u vragen over deze instructie? Neemt u dan contact op met Maarten Punt van Team Sportservice provincie Utrecht via 06-47958767 of mpunt@teamsportservice.nl

Locatie: Helsdingen Sport & Cultuur

Kaart wordt geladen...