HomeEvenementenDansen tegen Dementie bij het Claverhuis

Dansen tegen Dementie bij het Claverhuis

Datum: 01/06/2022
Tijd: 10:30 - 11:30

Locatie Het Claverhuis


Probeer eens uit wat dansen met je doet!

Dementie is helaas (nog) niet te genezen, maar met de juiste behandeling kunnen de symptomen en achteruitgang worden geremd. Team Sportservice Amsterdam organiseert in dit kader samen met Dock en Alzheimer Nederland de activiteit ‘Braintraining op de Dansvloer’.

Wanneer? Iedere woensdag van 10:30 – 11:30. Inloop is vanaf 10 uur. De eerste activiteit staat gepland voor woensdag 1 juni 2022.

Tijdens deze activiteit worden muziek en beweging op een unieke manier gecombineerd. Dit leidt tot fysieke, sociale en mentale verbetering bij de deelnemers. Sociaal contact wordt gestimuleerd en kracht, balans en coördinatie zijn belangrijke pijlers bij het bewegen. De bewegingen prikkelen en dagen uit waardoor de activiteit een positief effect heeft op het leven van de deelnemers en hun naasten.

De activiteit is voor volwassenen met (beginnende) dementie. Ook mantelzorgers, familie of vrienden zijn welkom. Dit vergroot het plezier en de verbinding. Deelname is gratis en geschikt voor ieder niveau. We sluiten de les af met een lekker bakkie koffie of thee.

Wil je je graag aanmelden of heb je vragen? Je kunt Evelien bereiken via etimmermans@teamsportservice.nl

 

 

 

Locatie: Het Claverhuis

Kaart wordt geladen...